divendres, 9 de maig del 2008

CARES NOVES

Amb retard (per variar) sobre el dia previst però per fi han arribat els nous civils. Alguns venen per només 1 mes i d´altres venen per quedar-se tot un any aquí.
Han vingut un responsable de l´agencia que ve per quedar-se aquest mes de maig i prou, després torna l´oficial. Es diu Luis i va ser l´infermer que es va ocupar del projecte de salut l´any passat. A part d´aquest punt en común, en tenim d´altres, és infermer, treballava en emergències i en el samur (ex-samur-ai, je je je), d´entrada no està malament, ja veurem.....
Tambè han vigut 2 enginyers agrònoms que es queden tot l´any, un altre projecte que es posarà en marxa.........
i finalment han vingut dos jefes, que venen per un mes, el que em ha fer l´entrevista a Madrid, i que em va donar bones "vibracions" i un altre que no coneixia i fa la pinta que està aquí en plan vac........Bè, sigui com sigui, Benvinguts a tots!!
Dona gust veure que hi ha gent nova, vol dir que el temps va passant i cada cop queda menys per tornar...je je je
"Buenas noches bienvenidos,
hijos del rock and roll
os saludan los aliados
de la noche
bienvenidos al concierto
gracias por estar aquí..."
Bienvenidos, Miguel Ríos.
Por cierto Alfonso, imagino que el "ultimatum" (je je je) ya ha terminado.... Espero que todo haya ido perfecto y FELICIDADES!!!!!!!!!
Bienvenida!!!!!!!

4 comentaris:

Bet ha dit...

Uola!!!!
Que guai que vingui gent nova, no???suposo que deu sercom una alenada d'aire fresc... no???
Demà començo un curs de joietes... que guai!!! en tinc moltes ganes!!!! a veure si aprenc molt i puc fer coses xules!! Bueno, ajen faig de xules... però més!!!!!
Pos res neng...
Dr. Guiri, l'eva i jo ens apuntem al simulacre si encara hi som a temps!!!!!
Apali!!!
Ens veiem!!!!

Unknown ha dit...

Què tal, ja he anat veien com et va tot. Escolta no m'has contestat cap dels missatges potser no has rebut els arxius amb els protocols i varis que et vaig enviar, si ho has rebut digue'm si és el que volies o si et puc ajudar amb alguna cosa.
Quan tornis ja ens donaràs alguna classe per ser tots més internacionals si més no a mi hem convé amb la clientela que tinc allà, jajaja.....
Concep

Alfonso ha dit...

Efectivamente el ultimatum se ha cumplido y desde este mediodía tengo otra boca que alimentar. Aprovecho para saludar a todos los asiduos de este espacio y para animar a Toni en su lucha diaria con los "pájaros", a los que cada vez tengo menos ganas de volver a verles el pico.
(Bueno, no me he presentado pero soy Alfonso y en algunas ocasiones he aparecido por este blog)

Rosalina ha dit...

Enhorabuena, Alfonso! Y muchas felicidades a toda la familia -aún que no nos conozcamos más que a través del blog y de los cometarios de Toni, nuestro hijo-.
Ha sido chico o chica?