divendres, 16 de maig del 2008

DE TURISTA....


Com que no em permeten sortir lliurement per Qala-i-Naw a veure la ciutat, ahir vaig decidir enviar en Pep-Mohammad, amb gorra, ulleres de sol i la cámera, a fer fotos per la ciutat, en plan turista....je je je. i la cosa va anar molt bè perque va tornar amb la memòria plena i les piles gastades, o sigui que ja em puc fer una idea del que hi ha més enllà del PRT i de l´hospital. És difícil mentalitzar-se que a fora hi ha una ciutat plena de coses interessants però que els "extrangers" no hi podem accedir lliurement.

Bè, sigui com sigui, tinc sort d´en Pep-M i entre els dos estem preparant un reportatge fotogràfic guapo, guapo, que espero el pogueu veure ben aviat. (power point amb fondo gris i lletres taronjes??? je je je).

Avui dia de festa, de fer el manta....L´Alberto s´ha currat una paella per 50 persones i els intèrprets ho han acompanyat amb uns pixitos dels seus, tot ben remullat amb vinet blanc o negre (jo, blanc).

Ara m´en vaig al mercadillo a comprar el regal de la persona afortunada amb el moviment nº10.000 del blog.....Qui serà???? Què serà???

"Correcaminos,

estate al loro,

que viene el coyote

montao en un vespino

y no tiene licencia

y no tiene seguro,

acelera un poco más

y no tiene carné

y no tiene luz de atrás..."

Correcaminos, Extremoduro.

El proper dia 13 de juny toquen a Girona. Ja se que és el dia abans del casament però........Ens veiem allà!!!

5 comentaris:

Isa ha dit...

Toni, no t'ho ha dit la Irantzu??? El 13 al vespre ens feu de cangur de la nena i nosaltres ens anem de festa ;-)))
Ui, la Sareta s'ha despertat de la migdiada...et deixo!
Bon cap de setmana i un petonàs!
Isa

Irantzu ha dit...

Nos la llevamos al concierto! no te lo ha dicho????? y los papis en casita...jejeje llamaremos a Aniol para ver si se apunta!!!....didáctica sin igual son pura literatura....

"Salgo a pasear por dentro de mí
veo paisajes que de un libro
de memoria me aprendí:
Llanuras bélicas y páramos de asceta no fue por estos campos el bíblico jardín son tierras para el águila un trozo de planeta
por donde cruza errante la sombra de Caín" . Buscando una luna. Extremoduro/(Machado)

Rosalina ha dit...

...i, aquest pernil que hi ha a la foto, penjat a l'arbre, és un souvenir per a turistes?...
Realment, si no fos per la manca de seguretat -i pernil apart- seria guapo viatjar a Afganistan...(no, per veure el nen no, malpensats que sou!)

Bet ha dit...

no per veure el nen... ja ja... va que ens ho creiem!!!!jejejej
Nosaltres segurament també anirem al concert d'extremo!!! Amb en Mikel havíem decidit que no, perquè l'endemà teniem el casament però... si els nuvis hi van....
És curiós lo del prnil.. perque teòricament no poden menjar porc... no???
Apali, petonets!!!

Irantzu ha dit...

Ei hola....investiga això del pernil...que estamos en vilo... potser no és de porc.... a saber! i ja que hi ets, pregunta què volen dir les inicials PCO que estàn escrites a mà i també en un cartell a la dreta de tot!!! i que reivindiquen les pintades...!!!!

Apa, ja tens feineta...jiji
Petonets.
PS. Avisa'm quan obris el paquet!!!!