diumenge, 11 de maig del 2008

LA MILLOR BIRRA...

Que m´he begut desde que soc aquí....
La setmana passada un dels nostres intèrprets (en Sardar) va marxar a portar material per montar unes escoles a un dels pobles del nord-est de la provincia, marxava amb escolta de la policia i l´exèrcit afgà per si de cas........doncs bè, ahir, quan enfilava el camí de tornada van caure en una emboscada dels TB (no vol dir tubercul·losos) i van haver de demanar reforços, s´han passat tota la nit "liats", nosaltres ens hem assabentat aquest matí i la veritat és que sabiem que estava bè gràcies al mòbil, i aquest migdia, cap a les 13h ha aparegut per la porta, brut i amb cara de fet pols....però d´una peça!!! i després de les abraçades, a fer una birrilla per cel·lebra-ho, ha estat la millor que m´he begut aquí, un plaer perque és un tio collonut!!
Bye, little bird, you are ready to fly.......je je je. Un dels nostres "big pàjarus" ha vingut a despedir-se, diu que marxa a Herat perque......(no l´he acabat d´entendre).....però jo he posat carona de circumstàncies i "pena", una "llàstima".... i segurament, altres el seguiran.....(we hope!!!)
"Se fue buscando otro lugar
Dejo su tierra y se marcho de allí
Subió a su barco y navegó
Surcando mares donde nunca al fin
Y en la noche recuerda a su amor
Implorando volver donde un día la dejo
Surcando el viento sobre el mar
Veloz su barco atravesó la tempestad
Para luchar en un lugar
En una guerra en la que nunca quiso estar
Pero pronto la guerra acabara
Y un pensamiento su mente inundara
Regresar a su hogar
Y abrazarla una vez mas
Sangre de reyes
Por sus venas aun corre sangre azul
Sangre de reyes
Que fluye entre los fieles
Que siguen a su rey
Por fin la espera terminó..."
Sangre de Reyes, Tierra Santa.
Potser no és de sang blava però valent i atrevit ho és un bon tros en Sadar!

3 comentaris:

Unknown ha dit...

Ieeeeeeeep!!! Recent arrivadeta del viatge a Egipte , he trobat un momentet per revisar el teu blog que feia molt que no mirava i ja veig que m'he perdut moltes coses.. Ostres toni, com he flipat al Caire.. suposo que l'islamisme ha de ser mes brutal que alla, pero tela , tela.. he al.lucinat bastant Pero be.. et recomano un bon creuer pel Nil. Ja t'enviare un email explicante les avunteretes que vam tenir.. inclosa la meva peaso d'ostia que em vaig fotre...jejejej..En fi.. Ha sigut increible! Apa, fins aviat! Cuida't
Ei.. les parauletes de pm. La reina del cairo!
meya, meya.. ( o alguna cosa aixi) que significa : perfecte!

Míriam ha dit...

Ostres Toni, que marxis tu a Afganistan, encara, però que a sobre t'emportis gent de l'hospital com en Sardà i que no en diguis res...
És broma! Nen, què dius? Que es van quedar sorpresos de que sortissis a la nit? Toni, estem sensibilitzats per tenir-te lluny però... AIXÒ NO COLA! Una abraçada molt forta.

Bet ha dit...

hola toni, soc l'arnau. ja han pasat les fires i vaig pujar al pop i al dragon, que puja i baixa i fa zigazagas.
com diuen en bart i en homer: multiplicate por 0!!!!!!
Espero veure't aviat, de vegades m'equivoco amb els sugus pero en queden pocs.
un peto
Arnau