divendres, 23 de maig del 2008

L´ÚLTIM MERCADILLO

I com que encara no havia penjat cap foto doncs aprofito avui que era l´últim que veuré en força temps, je je je.
Tot i que moltes coses ja les tinc (gràcies a un dels intèrprets que ho pot aconseguir tot), sempre hi ha les típiques compres d´última hora per anar carregant la maleta de tornada (què bè que sona).
Avui m´he pres una cervesseta, com que m´han dit que va bè per tallar el tema "cagarrines", doncs aquest migdia n´he pres una i de moment sembla que s´ha posat bè....tindran raó? Després l´arròs amb el peix per variar (tot i que avui el peixet estava bò) i anar fent.
Ara al vespre una miqueta de tertulia, futbolins, sopar, messenger, i apa, ja haurà passat un altre dia.
Demà, si tot va be, vaig a l´hospital que fa com 5 dies que no hi passo i segurament em troben a faltar (????) perque cada dia em truquen els pesats dels pàjarus, sembla que ve una visita del "Ministry" i necessiten alguna cosa, però com que he estat malaltó no els he pogut ajudar i van una miqueta agobiats, a veure que expliquen demà.
"Un transistor, un televisor,
o un cassette de coche,
le da igual lo que quieras tu
puede conseguir
y conoce bien
mil maneras de
buscarse la vida
no le asusta para nada
esta gran ciudad
porque el es,
El que más....."
El que más, Obús.
El que diu la cançó no és exactament el que li he demanat però si que se les sap totes l´Alí.

5 comentaris:

Rosalina ha dit...

Tu de "mercadillo" i nosaltres que t'havíem apuntat al campiont de futbolí -i al de bàsket- de Sant Baldiri!
Bé, no 't'amoinism no cal que vinguis, perquè està poguent... i ben segur que es deurà suspendre...Esperarem l'any que ve.
Ja tenim ganes de veure les teves adquisicions del "mercadillo afganés" (bé, i a tu també).
Una abraçada.

Isa ha dit...

Vaja, vaja, ja has comprat material per fer el "mercadillo" figuerenc...ja et veig el dia de la boa venent rellotges.
Nosaltres estem esperant que arribi en Christoph. Aquesta setmana ha estat a Perú i Chile.
Que tinguis bon viatge i d'aquí no res ens veiem a Figueres!
Un petonàs!
Isa

Irantzu ha dit...

Ei hola! acabem d'arribar de fer la volteta per la fira de St.Baldiri...no han deixat pujar en Nuk a l'inflable... faré una queixa formal a l'ajuntament!! no hi havia cap activitat per a gossos!!!

Hi ha hagut el típic concurs de cuina! però hi faltaves tu! a veure si t'apuntes l'any vinent!!i tornes a guanyar el primer premi!!!(si no ets a Afganistan o por esos mundos de Dios/Alá)

Hi havia la Mamen i en Toni, en Raül i la Maite amb les seves respectives bestioletes petites!!!m'han donat molts records per tu!L'Eva estava amb l'Arnau i un amiguet del cole(com que no en té prou amb els seus...)i el teu pare passejava l'Aniol!!! no volia tornar a casa a sopar!!!només vol gresca aquest nen! (l'Aniol, vull dir)
La Bet no hi era!! amb les seves joietes!!! Bet...així no farem negoci!!!!Ai senyor! aquestes joves empresaries...que s'escolten al Picó!!!
Bé, doncs res..anem a sopar que en Nuk ja ha buidat tot el que tenia a dins...(4 bosses!!!!!, terrible!!!!m'he quedat sense existències i he hagut de tornar a casa pitant...per si de cas!!!jejeje...ja s'assembla a tu!!!)

Després aniré al cine...m'han proposat Indiana Jones...però passo...ja en tinc prou de persones aventureres....jejeje!!! a veure si aconsegueixo enredar per veure una altra...

Per cert! als multicinemes NO FAN OBRES....així és que l'excusa que em dones desde fa 7 anys...no et servirà quan tornis...que lo sepas!!!jejeje..

Petonets..
Irantzu

PIBE ha dit...

Hola tu!! com vas??? et tinc una mica abandonat.. fa dos dies que no paro!! divendres vaig fer festa a la feina (era santa rita rita rita) i avui sant baldiri diri diri!! quin stresss, a la tarda ha vingut un amic de l'arnau i primer han estat jugant aqui casa i després als inflables!!!!! També s'ha enfilat en un lloc que havien de portar arnés,,, ufff la veritat és que he patit com una mica.. b´, vaig a descansar que ja toca!!!

PIBE ha dit...

soc l'eva, eh!!