dissabte, 24 de maig del 2008

MOLT CONTENT....

Aire fresc; És un dir perque he anat aquest matí i allò està més "viciat", sobretot ara amb l´epidèmia de diarrees que tenim a nivell provincial que hem hagut de muntar una de les tres tendes que teníem preparades "para tal evento". Però bè, després de 5 dies tancat, doncs ha anat bè sortir del campament, creuar el carrer i veure cares afganes per tot arreu....
Una reunió d´una horeta (tampoc volia forçar massa no fos cas que em vingués l´apreton, je je je) amb els "jefes" de l´hospi per rebre demandes, demandes i més demandes....i quan soc jo el que demana que facin una coseta, el que costa que em facin cas!!!! Ai senyor!!!! Resistirem!!
Però avui la història ha estat a l´infermeria del campament. Fa unes tres setmanes un pare afgà que treballa al campament va portar el seu nadó de 1 mes amb diarrees (un nen guapíssim), se li va donar tractament i cap a casa. Avui el pare i la mare han tornat amb el nen en molt mal estat, molt deshidratat (pels experts: plec cutani, fontanel·les i ulls enfonsats i color cendra), estava molt fotut.... A mi m´ha vingut a buscar un dels DUIs per si el volia ajudar a punxar i......hi he anat de pet!!!!! total que en un minut ens hi hem posat i li hem posat la via (a la primera of course!), suero per la vena durant cinc horetes i.......cap a casa força recuperat!! ara falta que continuin el tractament amb el sueroral i el petitó es recuperarà del tot sense problema.....i la cara dels pares era.....la definició de la paraula agraïment.
Crec que aquest petitó m´ha fet passar el yala-yala de cop perque he recuperat les forçes!!!!
"...y el cielo se iluminó con su sonrisa
las estrellas parecian brillar más
aun recuerdo el fulgor de su mirada
sus palabras no olvidaré jamás
dijo, ahi delante está la libertad
dijo, ahi delante está la libertad..."
Hacia adelante, Warcry
Per suposat, el nen de dos mesos no ha dit rés, però no feia falta.....

3 comentaris:

Bet ha dit...

Uola neng!!!!
Aqui porta des d'ahir ploguent!!! que ja va be, però aqusta nit quan tornavem cap a casa queia el diluvio!!!! buffff!!!! anavem a 50/60km/h per la carretera!!!! feia mija por!Bueno pos res... espero que es recuperin els pantans!!!
L'Eva es una exagerada amb lo del lloc amb arnes!!!! ho van fer molt be... i estava a un metre de terra!!!
Ranxu, no vai posar parada perque teòricament s'havia d'anar disfressat i disfressar la parada tambe... però visto lo visto el proper any sí que hi anem!!!! hi tant!!!!
Ai, que guai lo del nadó... jo tb espero que els papis el continuin cuidant!!!!
Apali, petonets!!!
Per cert... ahs repetit lo de l'anell? la mida que em vas donar és de gegant!!!!!

Irantzu ha dit...

Hooooolaaaaa! sembla que la pluja ens ha donat treva...! aprofitaré per trepitjar basses amb en Nuk!!! Aquest matí plovia tant que he pensat en fer l'arca de Noé...!! amb un gos, una gata i jo...però no hauriem pogut perpetuar l'espècie!!!!

Per cert!!!ja ho vas medir bé??????????? l'anell va al dit!!!!!!!!!!!! no és una pulsera!!!!!!!!!!! ens vas donar un llamp de mesura! serà millor espera que tornis i ja trobarem alguna cosa! no pateixis..això rai! i si no hi ha temps doncs ja inventarem alguna cosa!

Apa, fins després!
petons

Rosalina ha dit...

hola toni,
soc l'arnau que avui he dinat a cals avis i hem menjat pastisets den doraimon. a mi m'agraden molt els tocinillos, ten deixare sense quan vinguis.
i tot lo que manjat es den doraimon
vina aviat. to diu n doraimon.