dimarts, 15 de juliol del 2008

"AGULLETES"

No se si es diu aixi en català.....em sembla que no, però et deixen igual de baldat!!!
Doncs si, un parell de dies jugant a bàsquet per la tarda i ja em fa mal tot. Aquest matí no em podia moure i quan he anat a l´hospital semblava que m´havien fotut una pallissa. Però la veritat és que va molt be, és la manera que he trobat de plegar de la feina i desconectar una estoneta, i de passada entrenar-me per quan torni a Calabuig (Pibe, prepareu-vos!!!).
A la feina estem atacant a sac, hem començat per la planta de pediatria i tenim els pàjarus suant de valent, i no precissament per la calor tot i que cada dia en fa més. A part d´això, estem preparant el trasllat al nou edifici de l´hospital i fent els primers passos del futur Badghis Ambulance Service (BAS), o el que és el mateix, el projecte de les ambulancies, que per cert ja són aquí i fan goig (10 toyotes 4x4 de color blau i un de vermell), ara falta veure com encaixen a la provincia...........
Ha estat un dia tranquil·let, es nota que els lejias ja són fora....Han marxat aquest matí, el comiat ha estat bè i m´enduc molts records de molta gent guapa, sobretot l´Antonio, el DUI, amb el que ens hem fet una abraçada molt emotiva (trankis, m´he aguantat i no he plorat, ja soc tot un home, je je je).

4 comentaris:

Bet ha dit...

Uola!!!
Que guai aixo de les ambulancies!!!!blaves!!!!jejeje.. es fa raro!
Peraki com sempre!
Avui he anat a veure les bestioles, que diu la ranxu, he trobat a l'Arnau tope alt!!!! joer!!!! i l'Aniol tremendo, com sempre... no volia berenar!!! I amb l'Arnau hem anat a veure en Xitu que ell encara no el coneixia!!! han estat jugant un bon rato! i despres cap a LLadó a portar la tia, que avui tenia metge i ha dinat a casa els papis!! Ens ha donat molts records per tu!!!
Bueno pos res.. a veure si te conectes i xerrem un rato!
Petonets!!

Irantzu ha dit...

Així m'agrada..."poniéndote cachas"...jejeje!!! Per cert, he parlat amb la Daniela!!! per fi tindrem un gos civilitzat!!(o no!) farem el curs intensiu a veure si aquest cop pillem alguna cosa de profit! tot i que no sé...ja veurem!aquesta vegada és sense saltxitxes, així és que no se si em farà gaire cas! Preguntaré a veure si aprendrà a fer el cafè al matí...així no et trobaré tant a faltar!! ;-)

L'Arnau ja té els sugus! Ja els ha tastat i tot...(no es por ser cotilla però en Pibe li ha mangat un...que lo sepas!!!!)

Ostres, quan els he vist tots escampats al taulell de la fleca m'he desanimat una mica... n'hi havia un munt!!!! però bé, com l'altra vegada, ja s'aniran acabant..ja l'ajudarem, potser així els dies passen més ràpid.

Bé, et deixo, vaig a passejar a la bestiola!
Petons.
Irantzu

Isa ha dit...

Holaaaaa!!!!!
ara que ja tinc a la Sareta dormint aprofito per escriure't una mica.
Per aquí anem fent. La setmana que ve tenim hora amb un pediatre especialitzat en l'aparell digestiu perquè la Sara continua amb els seus problemes d'anar de ventre. Ja t'explicaré la setmana que ve que ens han dit.
Ah, i potser al final no anem a Madrid perquè ara els de Madrid diuen que potser seria millor l'any que ve. Vaja, tot un merder...Así pues, nos quedaremos por tierras teutonas! Ja t'aniré explicant també el "culebrón" madrileny.
Cuida't molt i ara et passo unes fotos del casament (sorry pel retard!!!!)
Un petonàs!
Isa

Unknown ha dit...

Hola Toni!
Sento no haver dit res abans.. pero bueno..he nat una mica atrefagada. M'alegro que tot segueixi be. Per l'hospi tot igual.Na fent.Be,estem en contacte. Cuidat.
Jordina