diumenge, 27 de juliol del 2008

ARA, GRAPADORES

(Fins ara sense internete...)
Sembla que la cosa va avançant, si la setmana passada la lluita va ser per una impressora, ara que ja poden imprimir s´han adonat que perque no es perdin els papers és millor grapar-los....doncs, demanen 6 grapadores!!! ja tenim tema per marejar la perdiu una setmaneta més....a aquest pas potser algun dia arribarem a fer alguna cosa rel·lacionada amb el món sanitari. Amb aquesta experiència potser envio el currículum a l´Emiliana (postgraduat en grapadores per la universitat de QiN).
Sembla que el dimarts ve un altre "peixico gros" i ja ens han donat ordres que tinguem l´hospital ben net i polit......ja, ja, ja.....que volen venir per veure l´extraordinaria feina que estem fent....
Per avançar-me a la propera setmana, li demanaré al "peixico" si ens pot portar desgrapadors perque quan els afgans grapin una cosa que no toca segur que en demanen....je je je.
"Yo sé bien cuanto has andado
Para llegar hasta aquí
Sé que tus pies han llenado el suelo
Que te he robado un pedazo de ti
Sé que tu grito ha roto el aire
Con la pasión que me has hecho sentir
Hoy sólo pido que alces tus manos y cantes
Quiero más fuerte gritar
Hasta que estalle mi voz
Que nadie pueda apagar
La llama ardiente de tu corazón
Quiero más fuerte gritar
Que nunca muera el valor
Que no se agote la luz
Que alumbra el fuego de tu corazón
Verte otra vez aquí de nuevo
Con la ilusión de la primera vez
Es para mi como un bello sueño
Que nadie nunca podrá poseer
Me has regalado la alegría
Que nunca yo te podré devolver..."
Quiero mas fuerte gritar, Tierra Santa.
Jo si que tinc ganes de fotre 4 crits.....només quatre, toquen a un per cap.

2 comentaris:

la ferrer ha dit...

Hola anònim voluntari pringat que la tele no va veure !!!!!
He notat un cert aire irònic en les teves paraules.Aquestes vacances pagades comencen a inflar-te els plins. Respira hondo........tu si que vales......endavant que la lluita de les grapadores promet.
Una abraçada

sandra cunyaaaa ha dit...

Hola Toni,
Sembla cachondeo ja no???? en desgrapador que lo desgrape buen desgrapador sera......
Les notícies per aqui es que ja em tornat al món occidental...per cert la Irantzu porta tot el dia tancada a casa mirant el Nuk com tus, es veu que té una galipandria de cal deu, treu mocs i no para de tosir, pren antibiòtics i té gana així que jo crec que no serà res greu, però ja saps com és la mami que es preocupa de més.... T´envia molts de petonets i diu que demà anirà a cal veterinari i ja parlareu.
Vigila amb l´humor irònic (imagino que mejor reir pa no llorar), no t´agobis gaire xaval..... i parlant de peixicus.... (kldn) tu pensa en el "peixicu" que et cuinarem quan vinguis.
Mil petons
Sandra