dimecres, 16 de juliol del 2008

CERIMONIA

Perdoneu pel retard però es que aquesta nit a les 21h s´ha cel·lebrat una cerimònia en motiu de la diada de Ntra Sra del Carme, en memoria dels caiguts en acte de guerra i no se que més. L´acte s´ha cel·lebrat a la plaça major (és la única que hi ha), han recitat una oració en plan.....o la victoria o morir.......i en silenci han anat desfilant....i tot això amb els civils allà mirant sense saber exactament que hi fèiem. Jo he estat recordant amb una cervesseta a la ma la festa del Carme de Llançà (la festa del port), però m´he comportat i no li he tirat a ningú per sobre, je je je.
Aquesta tarda hem anat a fer el check-list (inventari) del material de les ambulàncies, ara mateix de les poques il·lusions que hi ha per aquí, perque probablement aquest cap de setmana començarem el desplegament progressiu. Començarem per la capital de provincia, on hi haurà de moment un vehicle i potser en un futur dos, amb un conductor sense coneixements sanitaris, això vindrà més tard quan tinguem tot el sistema en marxa. O sigui, que m´he passat gairebè dues hores revisant uns vehicles que estan a ple sol, plens de pols i terra.......he arribat a la base que semblava que venia qui sap d´on, però ha estat be tornar-me a trobar amb camilles, oxigens, fèrules, motxilles, taules espinals, matalassos de buit......como en los viejos tiempos!!!!!
Per cert, demà entra en vigor el nou horari i ens aixecarem a les 6:00h (que be!!!!), o sigui que els adictes al messenger haureu de fer un esforç i connectar-vos una estoneta abans de lo habitual perque aniré a dormir abans (Ohhhhh!!!!).

3 comentaris:

PIBE ha dit...

Kina sort !!! Aixecar-se a les 6 !!!! Com l'Aniol.....

Isa ha dit...

Ui, i com la Sara...bueno, així ja vas agafant pràctica per un futur!!!
Potser podríem inaugurar el "messenger de les 6" ;-)
Apa, bona nit a tothom!!!!

Irantzu ha dit...

A veure que passa amb el comentari d'avui!!!!!!!!!! que te ESTÁS DURMIENDO EN LOS LAURELES....!!! cada dia vas més tard!!!! i volem notícies fresques!!!! i si no n'hi ha doncs....inventa't alguna cosa jejejeje....a la tele fan reposicions a l'estiu...doncs fes el mateix...pots repetir els millors comentaris, els que han agradat més...els que han tingut més entrades..etc. Todo sea por la audiencia!!!

Apa....petonets

"Sube al barcoooo....ya sabes comooooo!!!!!!!!" ps3