dimecres, 9 de juliol del 2008

ESTRENEM OFICINA

Avui hem estrenat la nostra oficina personal dins les instal·lacions de l´hospital; Concretament en un dels despatxos de la primera planta de la nova escola d´infermeria. Tot i que l´edifici si que és nou, no te aire condicionat (o és acondicionat?? je je je), però si ventilador i amb això ja n´hi ha prou. Les taules i les cadires són de segona mà, de l´antiga oficina.....s´ha d´aprofitar tot!!!
La part dolenta és que ara haurem d´estar desde les 8:30 fins les 13h treballant allà, amb els pàjarus...o el que queda d´ells (je je je).
La part positiva és que tenim un contacte directe amb el personal de l´hospital durant tot el matí i així es pot treballar millor, més accessibilitat. I sembla que les hores passen més ràpid i no es fa tant pesat perque passem menys temps tancats a la base.
L´únic problema és que no hi ha internet i per tant no em puc connectar fins al migdia. Esperem que properament en poguem tenir.....
Aquesta nit cel·lebrem un aniversari.....no pregunteu de qui perque encara no ho se, però sembla que serà una festeta guapa amb pinxitos afgans, vinet....passar una estoneta, je je je, com si no hagués tingut prou festes quan he estat a casa!!! Ufffff, faré un esforç!!!!

3 comentaris:

Bet ha dit...

Ei toni!!!!
Que guai poder estrenar la oficina!!!! aixi com amínim suposo que tindras un espai millor i podreu treballar millor tu els pájarus!!! ejejje!!!!
Ja veig que de festa en festa.. no pares!!! que guai!!! aprofita!!! Jo aquest dissabte tinc sopar de noies... kina por......
Aquests dies no em puc conectar al messenger.. vai de volit amb les joietes per demà... però la propera setmana ja estarà!!!
Per cert, ahir ens van ensenyar a ballar el chachacha!!! vam riure molt!!!!
Bueno res... que vagi molt bé!!!
Petonets!!!!

Irantzu ha dit...

Ei toni!! per fi m'he pogut connectar després de gairebé 9 dies sense poder accedir a un trist ordinador!!!!El curs està genial, estem fent mitja part...i he hagut de suplicar (literalment) per accedir a un ordinador...només per enviar-te un petó i donar-te ànims.... i a saludar a tots els lectors habituals...!!!! ja tornem a ser-hi tots plegats aquí....apa, me'n vaig.... FINS AVIAT...
Quan torni a Figueres ja podré escriure amb tranquil.litat!!!!

Pd. Felicitats a la Judith pel cumple.
Pd. Felicitats al sergi que ha superat les opos
Pd. Manita???? donde andas????
Pd. Pibe & co? qué tal?heu estat al parc temàtic oi?
Pd. Bet...m'he comprat collarets aqui...ho sento!
......
Pd. A Marisol que será abuela pronto!!!!
..............
Petons a tothom.
Irantzu

Rosalina ha dit...

Bé, ja tornem a ser a caseta, en ganxats a l'ordinador..Uf, quina calor, sembla que estem als teus dominis.
El viatge va anar bé; esperem que la vostra ràpida estada allà tmbé us agradés. La família molt contenta que vinguéssiu.
Apa, bona feina, que pel que veig les condicions van millorant de mica en mica.
Una abraçada de tots.
(Ja saps que tot bé i que serà nena?...Pobreta! amb els veïns de dalt! no sap pas a on va)