dilluns, 7 de juliol del 2008

LA BENVINGUDA...

El viatje de tornada va ser molt diferent al primer.....en 2 dies ja estava a QiN, i això que vaig fer nit a Manás que si no, arribo el mateix dia.
Vam sortir de Madrid a les sis de la tarda del divendres, en un avió gran (sort!!!), i em vaig passar el viatje mirant pelis de DVD i jugant a la Play (je je je), en fi, que a les 6 del matí estavem a Manàs i m´han dit que m´havia de quedar....que hi farem!!! La base americana és molt avorrida i he estat una miqueta agobiadet fins que a les vuit del vespre.......ha arribat el primer contingent de lejias de QiN que ja tornaven cap a Spain.....a partir d´aquí, tot felicitacions, abraçades i bon rotllo amb la gent que he conviscut durant tres mesos i que encara s´enrecordaven de mi...casi m´emociono i tot.
Al matí vaig sortir cap a QiN amb els paracas i a l´arribar al PRT.........Sorpresa!!!! Tothom, tothom, donant-me l´enhorabona i la benvinguda un altre cop, he flipat!!!!
Després de veure l´Alfonso (ja era hora després de dos mesos!!!), m´ha posat al dia i he tocat de peus a terra......Novament a Qala-i-Naw, no ha canviat gairebè rés....però ja hi tornem a ser i a veure com va aquest trimestre, a veure si podem treure bones notes (je je je).
Avui ja he anat a l´hospital....tot igual.....he vist els pàjarus......tots igual de "pàjarus".......o sigui que rés, ràpidament s´agafa la monotonia d´aquí.......
"Dichoso es el que ve
que cielo y horizonte
condenados están a tenerse que entender
Juicioso es el que cree
que no existe partida
en la que no haya que
arriesgar para vencer
La felicidad no consiste en todo tener
si no en saber sacar, lo bueno que te da
ve antes salir el sol,
un águila o un halcón
que una legión de buhos en formación
Yo te mostraré
que todo en esta vida
lo puedes tener
si en ti logras creer
y te enseñaré a vencer a tu enemigo
que no son los demás
eres tú, ¡¡eres tú!!
hay que fracasar y a veces fondo tocar
para ver la luzy esta vida apreciar
la felicidad no consiste en todo tener
Si no en saber sacar, lo bueno que te da
yo te cantaré una nana
y mi voz te arropará
y en tus sabana, mi aliento
las pesadillas se irán...
El atrapasueños, Mago de Oz.
Per cert, tenim jefe nou i de moment tothom està molt content, sembla que la cosa ha canviat!!!

2 comentaris:

Bet ha dit...

Uola!!!!
Que guai, no? tothom felicitant-te de cop??? kine emció!! te deuen haver trobat a faltar!!! lo que te trobarem a faltar nosaltres!!!
Ara hem sopat he tornat a fer truita de carbassó.. comdilluns passat!!! era bona eh!!!!
Bueno pos res, a veure si demà puc arribar temps pel messenger.. tot i ue a les 20'30h tinc reunió a la guarderia de l'Aniol... cm que no hi ha els seus papis em toca anar-hi a mi!!!
Apali!!
Molts petonets i records den XITU!!!

Isa ha dit...

Bon dia Toni!!!! Quina rebuda tan maca, no?! Com diu la Bet et devies emocionar i tot.
Res noi, espero que tot et vagi molt bé i que el temps et passi volant i d'aquí no res ja estiguis agafant un altre cop l'avió per anar cap a Figueres.
Per aquí tot com sempre. La Sareta va creixent i ara tenim una mexicana molt maca que la cuida unes horetes a la setmana. A veure si així se li treu una mica la mamitis que té i no ens guanya més batalles com la del dia del vostre casament :O)
Ja anem parlant i a veure si parlem pel Messenger.
Un petonàs de la familia Kiegler-Grasa!