dissabte, 12 de juliol del 2008

LA TOA

Aquest matí s´ha cel·lebrat l´acte militar de la TOA, o el que és el mateix, Transferencia Oficial de Autoridad, entre els lejias i els paracas, per tant ara ja manen ells. Ha estat un acte amd mini-desfilada militar, paraules d´ambdos coronels i generals......i els civils estavem mirant l´acte drets, a ple sol i a les 12 del migdia......sort que només ha durat.......1 hora!!!! estan una miqueta sonats aquests paios, entre els actes oficials al migdia amb 40º a l´ombra i els vols en avió de matinada.....no hi ha qui els entengui!!! je je je.
A la tarda, reunió general de 3h per veure com van els diferents projectes, joder!! tres hores!!! tot i la durada, he de dir que ha estat be i força interessant per veure una miqueta com s´ho munta el nou jefe i tambè com estan els diferents projectes i poder veure les dificultats que tenim tots, que són les mateixes bàsicament...
I després partidet de bàsquet amb uns paracas que acaben d´arrivar..............només he aguantat 30 minuts!!!! m´han fotut una canya que ara mateix estic arrastrant-me per la base! sort que aquest vespre fem un soparet amb pernilet i "queimada", je je je.

3 comentaris:

Bet ha dit...

Uola neng!!!
Que, ja t'has recuperat???? Per aqui ha canviat el temps... sembla setembre!!!!
Avui tinc un sopar de noies, i la idea era anar a la festa de lladó... però amb aquest temps... no sé jo... em sembla que foterà una tormenta com aquesta nit!!! llamps trons i ploguent a saco!!!
Ahir vai posar paradeta al port de llançà, va ser bastant fiascu i la veritat és que em vaig decepcionar molt... de les 8 del mati a les 12 de la nit per veure com la gent anava passant i no comprava ni cristu!!! Sort que van venir les amigues i que els papis em van ajudar a muntar i desmuntar... bufff!!! a kuarts d'una arribava a casa!!!!!
Bueno, vai a preparar-me pel soparet!!!
Petonets!!!! i a veure si coincidim al messenger!!!!

La Pont ha dit...

Hola pet!!!!!
Avui he entrat al blog, després de casi una setmana, i veig que no et pots queixar:
-Que si despatx nou,
-Que si jefe nou,
-Que si futbolín nou,
-Que si paracas nous....
-No hi ha res més nou que hagis d'estrenar?????

No et pots anyorar amb tot lo nou que tens, i a sobre fas maratons amb la PSP, què vols més????

Aixó si, he vist que la teva actual dona, ara oficial, no ha escrit gaires "nous" missatges,..., ah si!!! no me'n recordava:
-Que si Madrid,
-Que si alguna coseta d'un concert, so sé pas quin...,
-Que si viatges, per desconectar,
-Que si....

Però bé, no cal patir, tu no pateixis, que els que no marxem enlloc durant l'estiu, més ben dit, fins a l'octubre, estarem aquí per donar-te l'última hora de la vida a l'Alt Empordà..

Fins aviat.

Per cert 4 a 1 ;)

Irantzu ha dit...

Hooolaaa! ja sóc a casa i operativa oneline una altra vegada!!! sembla que tornem a la normalitat!!!

La gatita encara grida com una desesperada...continua enfadada per aquests dies que l'he deixada sola!!! és una rencorosa!li he fet mimus,l'he pentinada, ha dormit amb mi, li he comprat llauneta de la bona, li he posat llet fresqueta..i RES de RES! no funciona res!!!jejeje.Quina paia!ja li anirà passant...

El "reencuentro" amb en Nuk va ser genial!es va tornar boig de content..anava tot ple de fang pq havia plogut i se'm va tirar a sobre!!!!....i per cert, el teu cotxe està que fa pena de veure!!!!(jeje, el vaig anar a buscar amb el teu cotxe....ups!!) això si, la pilota ningú li treu de la boca! tornant cap a Figueres li vaig obrir del tot la finestra del darrera i anava tot xulo, melena y orejas al viento disfrutant de la velocitat!!! ara està un pel afònic..fa molta gràcia quan borda!!! li surt la veu descafeinada...ja li vaig dir que tanqués la boca, però res...li devia agafar un cop d'aire!!! ai, senyor!! quina floreta de gos!...

Doncs res! ja t'he fet cinc cèntims de tot plegat!!!!

Fins molt aviat!
Petons
Irantzu

Ps. Bé, felicitats pel meset!!! farem celebració cibernètica!!!quin remei!

Ps. L'eva & co. estan tornant del poble!!!així que d'aquí res tenim en Pibe operatiu una altra vegada!!!