dijous, 7 d’agost del 2008

CUNYAAAAAAA!!!

(2on comentari d´avui)

FELICITATS SANDRA!!!!!! TRENTA QUANTS????? JE JE JE.

Thanks Dr. Guiri for your song in the last comment. I unknow that Frank Sinatra has writted this song for me, I will contact with him to thank!!! ji ji ji...........(és je je je però en anglès).

2 comentaris:

Doxa ha dit...

Gooodd tony! segueixes "on ur way" XD

Començo a pensar que tornaras mig tarat , i deien de la tramontana empordanenca! ;)

Oh! dios.. és el colmo! Toni , no podies caure més baix.. "Digit Arts" hahaha ,no te més explicació que fosin col-legues teus! hahaha

Cuida't paio!

David

Pd: acabaras posant lletres de Papa Levante o las Ketchup, aquest dia sabrem que hem de venir al rescat i treure't d' allà! ;)

Irantzu ha dit...

Ei!! que jo era la presidenta del club de fans!!!!!!(tots tenim un passat...ups!)

Per cert calamar!! ens has de passar les fotos de la festeta del casament!!!

Sembla que la calor ens ha donat treva! i avui hem pogut dormir!!!

Apa, ja queda menys per que tornis!!!! dies agònics....uf!

ATENCIÓ, ATENCIÓ:
Durant tot avui al port de Llançà i fins les dotze o quarts d'una de la nit, la Bet fa paradeta...qui vulgui està convidat a veure joietes!!!són molt xules!!!

(faig propaganda pq em convida a sopar mentre li faig companyia...jejeje) a veure si pugen les vendes!!!!i podem passar del bocata a una pizza de cinc formatges i un geladet!!!!!

Toni, com no t'espavilis a regalar el munt de mocadors d'afganistan que vas portar, els vendré a la paradetaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!! em faré rica i em fugaré amb en Nuk i la gatita!!!!!!!!!!!! ni se t'acudeixi portar-ne més!!! que ens coneixem!!!!!!!!!!

Us esperem a tots avui a Llançà!!!

Irantzu & Bet