dijous, 28 de febrer del 2008

VIATJE PART IV

A les 6h del matí ha sonat el despertador (1h de la matinada a España), -2ºC, vent, pluja i gel (Qui m´ha manat està aquí!!!!) A les 9:30 hem agafat l´Hércules: Imagineu un avió de càrrega amb seients laterals d´esquenes a les finestretes, calefacció a tope i taps a les orelles perque fot un afressa d´escàndol El viatje ha durat 4h i l´última fent piruetes a l´aire, quin colocón!!. Hem arribat a Herat, i aquí fot una calor!! uns 20-25ºC. Sort que porto tota la maleta amb roba d´hivern. Per cert no ho he comentat abans però la maleta fa 2 dies que no la veig, només ens van deixar agafar una muda i el neceser (imagineu la pinta que faig!!).
El campaments és tot sorra, pols i moduls on viu la gent. Això si, com que és espanyol, es pot fumar a tot arreu excepte dins les "casetes".
Tot és molt semblant al campament de Manás, ens han fet una xerradeta del que hem de fer si llancen un atac amb morters o granades i... apa tira! De moment som 6 persones que esperem el vol a Qala-i-naw però no ens han dit si sortiriem avui, demà a passat demà. En fi, per sort tinc el meu propi modul on, si més no, puc descansar i dormir tot solet.
Em quedo aquí, aquestes són, resumides les meves aventures, i això que només és el viatje!!!!!

12 comentaris:

Irantzu ha dit...

Hola company!!! quines batalletes...jejeje. M'alegro que estiguis bé. Aprofita per descansar ara que tens uns dies abans d'arribar. I sobretot menja bé...i punxa't quan et toqui. T'han deixat nevereta? El perrito i la gatita et troben a faltar. Avui hem estat jugant a l'escondite tots tres...ha guanyat en Nuk, com sempre!!!!!com que la gatita no para de protestar ens troba ràpid!!! MOLTS PETONS de tots tres....fes fotos als soldats eh????? pero a las soldadas no...que seguro que son unas harpías....

Irantzu ha dit...

Quina Odissea de viatge....bé si t'atasques amb els números romans (ja que sembla que va per llarg) avisa'm que farem una classe ràpida.....

sandra cunyaaaa ha dit...

Vaja cunyauuuuuuu,
Ja veiem que has iniciat l´aventura afganesa amb bon humor, com és habitual amb tu, i amb il.lusió. Es guay que ens puguis anant fent cinc cèntims de la vidilla, ens farà oblidar de tant en tant la nostra quotidianitat i apropar-nos a una altra realitat.... Tamus en contacte... petons

Bet ha dit...

Uola germanet!!!
Vaya tela amb el viatge!! Vull veure les fotos de l'Hercules!! també tenen pizza hut a la base espanyola o encara estan amb el pizza world?? Vas mirar el preu de la play3?? encara te n'encarregaré alguna!!! jejejeje
Bueno espero que tot vagi molt bé!!! Per cert... ja te'n vas endur tabac??
Ahir vaig anar al dentista... i encara em fa mal.. sense comentaris!!!

Rosalina ha dit...

Qui t'ho havia de dir! Tu que de morters només coneixies els de les classes de cuina, i de "granadas" les magranes que mai et van agradar!
No sé a qui se li pot acudir tenir un fill amb tant d'interès per conèixer els significats ocults de les paraules... (Si haguéssis estudiat filologia, en lloc d'inferemeria, ho haguéssis pogut conèixer igualment i sense perills). Què hi farem!
Ves amb compte amb tot i cuida't amb el menjar!
No has conegut ningún de per aquí, a la base?
T'he enviat un missatge de mobil per provar si funciona; si el reps digues-m'ho.
Un petó.
Rosalina

Isa ha dit...

Ostres, això de la Play3 és interessant...acabo de parlar amb en Christoph i potser com diu la Bet te n'encarregarem una :-)!!!
Ui, sort que la Irantzu no t'acompanya perquè això de dur només una muda i el neceser seria tot un problema per a la meva "manita"!!!jejeje
Dios mío Irantzu, todavía no ha llegado a puerto y ya ves harpías (con o sin tanga?)!!!
Vinga Toni, ànims que ja arribes!
Un petonàs

PIBE ha dit...

A Galícia, de brujas, haberlas, hailas... el mateix passa a l'Afganistan amb les arpies, ja ho veig. Irantzu, ja veus fantasmes fins i tot dins els Pizza Hut.
Per cert, d'això de la Play3 també n'hauríem de parlar; si no em fallen els comptes, ja n'hauries de portar tres... (pensa que si només en pots portar una, jo seré l'únic que t'hi deixaré jugar, jejejeje).
Ta germana i els nebots estan tots bé, com sempre, sense mals de queixal ni rareses com una que jo sé.
El Barça i el València van empatar a 1 a l'anada de la Copa del Rei, però suposo que ja ho deus haver vist amb un d'aquests TVs de plasma americans (made in Korea).
Vinga, salut i ànims: pensa que amb això d'Internet estem més aprop del que ens pensem !!!!

Yolanda ha dit...

Eo! Quina ilu veure el teu blog,som la Judit i la Yolanda!
Per cert com portes el tema hores, suposem q amb el rellotge tan xulo q et vam regalar no deus tenir cap problema!!!
Ah per cert has de cobrir una baixa pel cap de setmana, pq aquí no se´n surten!!!
Espero q aquest ritme de comentaris sigui constant i no et cansis d´informar-nos a tots de com estas!!
Portat bé,menja-t´ho tot i no deixis res al plat i dormir aviat, i sobretot tanca la porta de la barraca q no se´t coli cap legionario i et doni un festival de nit!!!

Molts petonetsssssssssssss i cuida´t molt!!!!!

Unknown ha dit...

Hola Toni! Guapo el blog...!
Volem fotos! Jijiii...
Et vas deixat el talIvan aquí. Va venir amb les maletes per marxar amb tu i ara no fa altra cosa que plorar.
Per cert, la Joana va venir una nit a preguntar si havia de treballar, perquè va veure moltes trucades de l'hospi... Diu que, si vols, va cap allà a treballar (jejejeeee).
Bé, que et vagi molt bé.
Arreveure!

Unknown ha dit...

Hola germanet, bon dia!! estic provant si això funciona ja que el teu cunyat m'ha activat un compte de correu i així puc dir-te alguna cosa.....
au.. si funciona ja t'aniré dient cosetes...

Unknown ha dit...

Ha funcionat!!!!! ja en sé!!!

Bet ha dit...

Eva, lo de les noves tecnologies no és per tu... jejej!!!
Ja ets a puesto??? Ja no em fa mal el queixal!!! ueeeeee!!!!!!!
Petonets germanet!!!!