dilluns, 30 de juny del 2008

CANVI DE PLANS...

Que no marxo fins el divendres dia 4!!!!
Per tant encara queden un parell de dies per disfrutar de la terra empordanesa i de tots vosaltres perque el dimecres m´en vaig a Villeguillo a veure més family i el dijous he de ser a Madrid per preparar el viatge.
Ara mateix estic moooooolt cansat!! però cansat del mes que m´heu fet passar i que, com vaig dir en el comentari anterior, HA ESTAT GENIAL!!, marxo tres mesos amb les piles carregadíssimes i amb moltes ganes de fer coses (el viatge és el que em fa més pal) però ja vull ser allà, i escriure cada dia una miqueta d´aquesta, la nostra aventura, per tots vosaltres.
Marxo amb la certesa que hi ha molta, molta, gent que està pendent de mi, del que faig i de com estic, que esteu interessats en aquesta experiència i espero, sincerament, que no us canseu, perque com he dit varies vegades, per mi, és importantíssim saber que hi sou.
Amb la calma de Qala-i-Naw, us escriuré un resum d´aquest mes a Figueres perque entre el casament, sopars, dinars, cafes i festetes varies, ara mateix no puc assimilar tantes sensacions.
Una abraçada a tots i totes, ens trobem aquí cada dia.......si voleu esclar!!! je je je.

4 comentaris:

Jordi H. ha dit...

Hola Toni:
Lamento no haver-me pogut despedir de tu divendres passat.Després d'estar organitzant l'enterrament de la teva solteria ,vaig haver-me de quedar a casa amb amigdalitis.
Em consta que després del sopar us ho vau passar molt bé i vàreu fer una regressió a la vostra infància amb les pistoletes.
He sabut que vàres superar les proves d'accés a "l'exèrcit" en totes les seves disciplines i ara ets capaç d'afrontar qualsevol guerra ,sobretot "aquàtica".
Bé, espero que et vagi molt bé en aquesta segona etapa de l'aventura,i des d'aquí et seguirem mitjançant els comentaris del blog, no pateixis.
Molta sort i fins aviat.

Isa ha dit...

Bon dia Toni!
un missatget des de terres teutones. Que bé que encara et quedis uns dies pel nostre estimat Empordà!
Per aquí tot bé. Bueno, en Christoph encara una mica tristot per la victòria de diumenge (CAMPEONES, CAMPEONES, oe oe oeeeeeeee). Déu meu, saps que es mirar un partit envoltada d'alemanys i només poder celebrar-ho amb la nena?! :O) Pero bueno, el tiempo lo cura todo...
Doncs res tu, que et vagi molt bé el viatge i ens veiem d'aquí no res al blog.
Un petonàs
Isa

Bet ha dit...

Avui comença la primera part del viatge!!!
Que vagi molt bé!!!!! Records a la família del poble!!!
Petonets!!!

la ferrer ha dit...

Ei Toniu,on ets,què fas,et tracten bé,t'han donat menjar?......jugant amb la PSP por supuesto.
Ja estem esperant noticies,tus lectores estan impacients.
Que et provi el retorn al planeta de nunca jamás.
Un petonarro
Marta F