dimecres, 13 d’agost del 2008

D' OCA A OCA i....

De QiN a Herat, d' Herat a Manas/Bıskhek......aqui m en conto 100 (de dolars), be, jo no, el dels vısats que al fınal no ens li ha fet pero ens ha colat ıgualment ı que se jo...ı de Bıskhek a Istambul, aıxo sı en busiess class. Ara portem un parell d' horetes pululant per l' aeroport no hı ha nı un lloc per fumar!!!!! ı he hagut denar al WC en plan "excursıo de l' ınstıtut" ı m'han enganxat!!!! quın pet de crıts!!!!! je je je.
Per cert, el teclat es una mıqueta extrany ı alguna paraula potser no l' escrıc be o em deıxo tots els accents, no penseu que he agafat una "turca", je je je! que son les 9h del matı!!!!!
De moment tot be ı "sobre el horarıo prevısto" o sıguı que segurament l`ultıma etapa acabarà a les 19:15 a BCN, je je je.
Ara em queda una estoneta ı com que estıc a la zona VIP de la turkısh, vaıg una estoneta a la sauna....??????.......per estar una mıqueta mes rpesentable que l' ultıma vegada!!!!!

5 comentaris:

Unknown ha dit...

vaaaaaaaaaaaa que qüasi ets aquí ja!!!!!!

PIBE ha dit...

Jejejeeeee.. m'agradaria veure la teva cara quan els turcs t'han enganxat fumant.......
A por el infiel que escupe fuego !!!!!!!!!! Jaaaa

sandra cunyaaaa ha dit...

eiiiiiii,
Bon diaaaa. Per fi ha arribat el gran dia. En poca estona ja arribaras a Madrid, vol dir a un plis de casa.
Ja mhan dit que tens un "antoju" per aquesta nit quan arribis, je,je.... SOPAR AL LIZARRAN (esas tapitas y el xacoli....)Llamp de Déu !!! Quan temps fa que no t´alimentes???
La veritat es farà estrany no seguir més "aquesta vida en directo" pel blog. Es com un gran hermano o millor dit com el show de Trumman. Li podríem dir "show Lazarus"...ji,ji
Nus vemus aviat
Una abraçada
Sandra

Bet ha dit...

Toni... ja te val.. fumant al lavabo!!!! ni que tinguessis 15 anys!!!! Si mai et trobes en aquesta situació de que no vols que s'enterin que fumes però en tens moltes ganes has d'anar a l'habitació del teu germà gran avent sopat... mentre ells fan el cigarro a la cuina.. ja et dic jo que funciona!!!!!!!! ajjajajaja!!!!

Anna i David ha dit...

Bé, sembla ser que per fi arribes!Déu ni do! (o Alà ni do!)
Que acabi d'anar molt bé el viatge de tornada.
Apa, ens veiem moooolt aviat.
ANNA, DAVID i bitxitu