dissabte, 9 d’agost del 2008

ADEU 1

Si tot va be, aquest és el penúltim dia a Qala-i-Naw, i és l´hora dels comiats....ja m´he despedit dels pàjarus i de l´hospital, demà ja no hi vaig, he de fer la maleta. I en aquest comentari em vull acomiadar dels afgans que han treballat amb mi a les oficines tots aquests mesos.

Sardar: Intèrpret. Molt educat i atrevit, és el que mai te por d´anar on sigui, hi hagi o no hi hagi Tb.
Alí: intèrpret. Bastant "xulillo i guaperes", és el més "europeitzat" de tots. Molt divertit.
Mirwais: Intèrpret. és com en Wini de Pu. cara d´osito i un bon flotador, aquest no passa gana.
Khair- Mohammad: Intèrpret. És el més jovenet i "tendre". Me l´estimo molt perque és un gran tiu i m´ha agradat molt treballar amb ell. Ens ho hem passat molt be.
Enginyers: Són 7, Rashid, Reza, Ataula.....no he treballat gaire amb ells perque en el nostre projecte no hi ha enginers (de moment!!!) però són molt trempats tots.
Netejadores: Rosanna and company, són les que ens han estat rentat la roba i netejant les habitacions i oficines.....molt maques totes i molt currantes, perque rentar la roba de tots porta molta feina! Tambè hi ha un noi, no recordo el nom (soc un cas, es deu dir Mohammad tambe...) diriem que és com una navalla suïssa, multiusos.
Altres: Sargon, l´encarregat del garatge i en Rashid, un dels mecànics, constructors com en Nasser.....i segurament altres afgans que em deixo i que han passat per les nostres oficines en un o altre moment.
Per tots ells, una abraçada ben forta i molts ànims per tirar endavant el projecte
però sobretot aquest pais!!!!!!!
"Un viejo mago, a un pueblo encanto
A otro tiempo, a todos envió
Como eran fuertes, los hizo separar
Para que nunca, se volvieran encontrar
Mas no calculo, su poder
Grande el pueblo fue...
Y será
Sembró ese mago, odio a su alrededor
Para que nadie, les prestare favor
Y su pasado, les hizo olvidar
Puso en sus mentes, sonidos de metal
Mas ese metal, les unió
Y el sonido fue...
La señal
Yo sé bien quien de mi pueblo es
Sé muy bien quien comparte mi fe
Sé que un día todo acabara
Y este pueblo volverá a brillar
Yo sé bien quien de mi pueblo es
Sé muy bien quien comparte mi fe
Sé que un día todo acabara
Y este pueblo volverá a brillar..."
Pueblo Maldito, Warcry
GRÀCIES A TOTS PER L´EXPERIÈNCIA!!!!!!!

5 comentaris:

Bet ha dit...

Bon dia germanet!!!
Com deia la Irantzu, ahir vaig posr la parradeta al port de llançà.. hi havia molta gent... no vaig vendre molt, i feia un vent horrible... bé.. tramuntana... la fira teoricament es va anul.lar, per la tramuntan, però com que al principi ens van dir que no, doncs amb el papi vam muntar la paradeta.. i mija hora més tard ens van dir que es repetiria el dia 18.. però nosaltres ens vam quedar!!! vaig aguantar fins a les 21h.. despres no tenia llum pq no podia muntar la carpa pel vent i vaig desmuntar.. o sigui que al final no me va venir a ajudar la Ranxu...Bueno.. el dia 18 podeu vneir tots dos.. no???jejejjeejej
Bé.. pos res de nou a veure si la tornada no és tan odisea!!!! jejejej!!!
Aki ja t'esperem!!!!!
Petonets!!!!

Isa ha dit...

Hola Toni,

els teutons de Frankfurt et desitgen un BON VIATGE!!!!

Ah, ara els de Madrid han canviat d'opinió i diuen que hi podem anar. Això és de bojos!!!

Un petonàs!
Isa & Sara & Christoph

PIBE ha dit...

Eiii, primer de tot bon viatge de tornada... i segon......acabo de rebre una multa dels mossos per anar a 92km/h el dia 15 de juny a les 01:23 hores,,,,,,,,,,, et sona aquest dia????????? et declaro responsable civil subsidiàri d'aquesta multa ja que si no fos pel VOSTRE CASAMENT nosaltres a aquestes hores de la matinada d'un dissabte estariem a casa dormint!!!!!!! són 70 euros amb descompte (100 sense) i per sort no hi ha ni retirada de punts ni de carnet!!!!!!!!!! apa!!! prepara la cartera jajajajajajjaajjjajajaaja.. Fins ara germanet!!

Irantzu ha dit...

Bon dia,

Us parla la reina de les multes...no és que em senti orgullosa de ser-ho però es lo que hay...el món està ple d'injustícies...

Pel que fa al vostre comentari:

LO SENTIMOS PERO SU DEMANDA QUEDA DESESTIMADA POR LAS SIGUIENTES RAZONES:

1.- Ens vam casar el dia 14 de juny, i la multa és del dia 15, amb la qual cosa les al.legacions no són oportunes. (ah!! se siente..)

2.- Si us haguéssim convidat al casament (ho vam fer???) va ser de paraula,(se las lleva el viento...) no teniu cap document escrit que demostri que vareu venir al casament.jejeje...(veus que va bé no fer invitacions???)

3.- Els emails que corren amb un gos convidant a la gent a una festa són pura ficció...els gossos no parlen...(jejeje)

4.- Les fotos del casament no valen com a prova ja que són totes un muntatge. (sempre hi ha alguns amb morro que es colen a les festes...jejeje)

4.- No us coneixem de res, deixem que escriviu al blog i us contestem per cortesia. En toni sempre ha volgut tenir una germana que es digués Eva i un cunyat Pibe, i si li fa il.lusió doncs...us seguim la corrent.

Malgrat això, us trobem força simpàtics així es que no us demandarem fer falses acusacions...jejeje

petons... ;-)
Irantzu

Unknown ha dit...

Holaaa!!! ja es el penultim dia???? ostres si que passen els dies..aquests ultims dies m'havia desconectat una mica.. pero ja m'estic posant el dia. Be,doncs fins ja..no??? Jo , de totes maneres faig a partir d'avui 10 super marevillosos dies de festa i mini vacances... jejeje.. m'ho he ben muntat..nomes per no haver d'estar a l'hospital , que el curro ha sigut bastant brutal. Ara toca disfrutar una micaa del veranito que ja toca!! apa !!!guapo!!! fins aviat!!! cuidat molt