dissabte, 2 d’agost del 2008

COM EL 6 DE GENER.

Com si fos el dia de Reis, així em sento, obrint caixes i caixes "sorpresa", plenes de regals, algunes de les quals em costa endevinar perque son i els guardes que m´ajuden en aquesta feixuga tasca de obrir i obrir, inventariar en una base de dades, classificar, enganxar el logo, distribuir,... es pensen que els prenc el pèl, però és veritat....
En tenim per tota la setmana......serà la setmana de Reis!!!!!! (igual m´enduc alguna coseta de record....per exemple un aparell de fototerapia per posar-me morenet, je je je).
Després he tingut una reunió amb el "pàjaru" per discutir sobre el projecte d´ambulàncies que li vaig traduir la setmana passada a l´ànglès (30 pàgines, uffff!!). La trobada ha durat 30´ on m´ha assenyelat les faltes d´ortografia que segons ell hi havia.........i ja està!!!! dels continguts res de res!!!!
"Soy un simple visitante
sin llegar al corazón
soy el vendedor ambulante
puede ser la solución.
Puede salir el sol.
Todo es más secillo.
Deja ya el escaparate
como simple condición
lo que tienes es bastante
puede ser la solución.
Puede salir el sol...."
Todo es mas sencillo, Leño.

3 comentaris:

Bet ha dit...

Ei neng!
Ara arribem de la festa de Mollet, que hi tenia paradeta! En mikel s'ha trobat malament i s'ha hagut d'anar a estirar, i ara ja soms a caseta...
Vaya tela!i totes les coses de les caixes lesfaran servir? o les arxivaran?
Per cert, en el pajaru dili que et pagui u curs d'anles o que aprengui castellà... que per algo els ajdem, no?que menys que entendre l'idioma per poder escriure els projectes lliurament? (que radical que soc)
Demà a la piscina de Fortià fem el Mulla't per l'esclerosi i tenim torn amb en mikel... avui hi hem anat i hem pillat na soleiada... i demà més! Bufff!
Apali doncs, nanit i petonets!!!

sandra cunyaaaa ha dit...

Ei noiet,
Enhorabona per la sàvia decisió d´haver escollit tan difícil determinació. Es pot dir que has col.laborat amb el teu granet de sorra a que el món vagi una mica millor...però alguns no volen avançar, canviar... no tothom està preparat perquè els canvis solen espantar. Això de predicar al desert deu ser molt dur...
Per cert no sé si ja heu rebut les grapadores ni si al final vau encarregar ja les desgrapadores (mantennos al corriente).
La perdiu, per cert, deu estar ja ben marejada pobreta si necessites pastilles pel mareig jo en tinc a dojo de biodramines.....je,je
I en quan al "pajaru" li dius que dullu espic an brait veri gut l´inglisch i que de esencial an important its de argument !!! I si no que es busqui i pagui un traductor intèrpret.
Bueno sàpigues que aki t´esperarem contents i prepararem molts soparicos
Cuida´t
Sandra

imma i irene ha dit...

hola maco, sòm les Olotines, hem llegit la teva noticia, que tal com estas, nosaltres contentes per poder veure't aviat.
Ja t'ho vam dir aquest afgans estan ven locos!!! i tu has sigut un valent que s'han deixat perdre.
Un peto ben gros torna aviat que hem d'anar a dinar.

fins aviat Imma i Irene