dilluns, 11 d’agost del 2008

Ufffff.....JA COMENCEM.

Encara estic a QiN i sembla que em quedo fins demà.
El vol d´aquest matí s´ha anul·lat per averia de l´avió, ens han tingut tres hores a l´aeroport (una sala amb cadira de plàstic....) i finalment ens han fet tornar a la base. La opció de marxar en helicòpter aquesta tarda tambè ha quedat descartada fa una estona perque finalment sembla que l´avió volarà demà matí, ens passaran a buscar i marxarem directament a Manàs (espero que s´enrecordin de passar per aquí!!). Per tant, un dia més en el "paradís" de QiN.
L´únic avantatge és que puc aprofitar per compartir unes hores més amb la gent d´aquí.....de tota manera ja voldria ser fora.
Si no hi ha més "sorpreses" d´última hora, l´arribada a Madrid està prevista pel dia 13 al migdia, previa paradeta a Istambul (si, aquesta vegada canviem de ruta, es que l´aeroport de Moscou ja l´he vist, je je je) i després agafo un vol fins a BCN a mitja tarda, per tant, tinc l´esperança de dormir el dimecres a casa!!!!!! 48h!!!
"Surcando los cielos huyó del edén
batiendo sus alas de fuego
Burló los caminos de la tentación
y ahora su fuego es eterno
La magia marcó su destino al volar
y resurgió de sus cenizas
Poeta del aire con alma inmortal
que nunca debió despegar
Y aunque la noche lo pueda atrapar
y reine la oscuridad
un nuevo día su vuelo traerá
y el fuego de nuevo arderá..."
Alas de fuego, Tierra Santa.
Esperem que l´avió, demà SI pugui volar...

5 comentaris:

cmontero ha dit...

eiiii Toni!!! Això sí que serà una aventura fins al final ehh!! joer, quina intriga! jejeje! però tu tranki que això només és per ficar-li emoció fins l'últim moment!!! Que d'akí no res et veiem passejant les barbes per aquí!!
Que tinguis moooolt bon viatge de tornada i fins molt aviat!!!
Cuida't!!
Petonsikus!!!

PIBE ha dit...

Vinga, Toni.. Estem tots quatre aqui casa llegint les teves noticies. T'esperem dimecres al vespre.... fins demà passat !!!!

Isa ha dit...

Mira, justament ara estava cantant aquesta canconeta amb la Sara i he pensat que "venía como anillo al dedo" pel comentari d'avui al teu blog :-)

Había una vez un avión
que quería volar
Había una vez un avión
que quería volar

Y subía y bajaba
y subía y bajaba
y al cielo quería llegar...

y subía y bajaba
y subía y bajaba
y al cielo quería llegar...

BON VIATGE!!!!
Isa & Sara

Bet ha dit...

Ens faran patir fins a l'últim moment!!! jejeje!!
Bueno, dimecres a casa!!!!que guai!!!
Que acabin d'anar be les ultimes hores en terres afganes!!!
Petonets!!!!

Irantzu ha dit...

Ai senyor....ja hi som...!!! espero que aquest cop no sigui com l'anterior...em vas tenir en vil fins l'últim moment! a veure si demà ja pots volar i no hi ha lius amb visats i paperaça a Manas!!!

Molt maca la descripció dels teus companys!! Espero que et prenguin la paraula i et vinguin a visitar i així els podrem conèixer!!

Vinga doncs..que tinguis bon viatge i ens veiem molt aviat a Barcelona....espero no confondre't aquest cop!!!i veure't a la primera!!!! ah!! i aixó de dormir 48 hores......jajaja!!!! ni ho somiis!!!!no et deixaré!! ;-) així és que ves dormint als avions!!!!!!!!

Petons.
Irantzu