dimarts, 5 d’agost del 2008

ON

Avui a algú se li ha encès la llumeta i ha connectat el botonet d´internet en ON (és broma, la cosa no ha estat tant senzilla però per fi ens hem pogut connectar).
Apart d´internet tampoc teniem accès al servidor dels ordinadors i per tant poca cosa hem pogut durant aquests dies (encara menys!!!!). Així que jo ahir m´en vaig anar d´excursió a 25km de QiN.....
S´havíen d´anar a veure unes obres d´una carretera en un pas de muntanya que diuen és molt "guapo"......diuen, perque jo no el vaig veure......no, no ens van atacar ni res per l´estil......es va espatllar el cotxe, es va "gripar el motor" i....... no portavem neobrufens!!!! je je je. tot i no arribar, la veritat és que el paisatge era impressionant, com si fos un altre planeta, amb muntanyes de sorra de més de 2.000m, camells, nòmades, camions carregats de gent que ve d´Herat......Van ser sis horetes i 2 càmeres digitals que vaig deixar sense piles....Uffff!!! l´únic problema és que la majoria d´elles son desde dins del cotxe.
Parlant del cotxe.......vam tornar remolcats per un vamtac, a 8km/h i sense aire acondicionat.....imagineu!!!!!! aixi 25 km!!!!
Avui poca cosa....una miqueta tristot perque he estat preparant la caixa per enviar tota la roba d´hivern, llibres... vaja, desmuntant aquesta habitació que ha estat la meva casa durant gairebè 5 mesos......................
i ara atenció a la perla que he trobat per internet....Dedicada a tots els que el dia 7 de maig de 1994 estavem com uns "pepes" a Barraques de Figueres.....que bo!!!
"Veig el món desde el cel
sento els homes com respiren
i de lluny rera el temps
veig com lluiten per la vida
una llar, un amor, una feina que els obliga
i el sentit de la rao, mai el podran entendre
............
Quan facis el viatje, a l´espai, a l´infinit
rebras el meu misstage, una ampolla i un pergamí
quan llegeixis la carta que quedi entre tu i jo
el que diu el missatge, el sentit de la rao..."
El sentit de la rao, DIGIT ARTS

2 comentaris:

Dr Guiri ha dit...

Toni, don't bother coming back, it is the same here. Nearly 40 degrees, the roads so busy that you also go at 8 km/hour, and full of french (worst then al quaida in my humble opinion....the drive like terrorists).
Anyway have a safe trip back if I don't speek to you beforehand(where will you end up this time)

Unknown ha dit...

Hola Toni.. sort que la Irantzu ja ens va dir que no tenies internet. aquí ja fa una calor de boig i sembla que els pròxims dies seran pitjors.
Aquesta tarda hem anat a la piscoina de Fortià i l'Arnau cada cop neda és bé; de fet, ja t'espera per anar a la segona boia de la platja de Llançà.
Per la seva part, l'Aniol sembla un peix, a dintre l'aigua, ja ho veurà, ja (10)
Fins aviat