divendres, 2 de maig del 2008

CORBS....

Com ja sabeu, avui és divendres i per tant dia de descans per dedicar-se a la vida contemplativa. I això és el que he fet, contemplar la pineda del nostre "camping". L´au per excel·lència aquí (amb el permís dels nostres estimats "pàjarus"), és el corb, n´hi ha uns quants en el PRT i cada matí, a partir de les 6:00 ens desperten amb els seus agradables càntics (us ho podeu imaginar), i aixì estan tot el dia, de tant en tant et deixen caure algún regal......a mi encara no m´ha tocat pero suposo que és una qüestió de probabilitats.
L´altre dia, just quan m´aixecava de la migdiada (costum espanyola de gran acceptació aquí i a la que jo m´hi vaig fer molt aviat..je je je), al que anava, m´aixeco mig atontat encara i m´enganxa l´"expert en ocells" i em fot un rotllo de halcones de vuelo alto y azores de vuelo bajo, i jo que tots els ocells els veig negres i diria que són corbs però ell és el que en sap (o no), en fi, que vaig decidir prendre un ibuprofé per poder superar el moment.
La veritat és que d´ocells aquí hi ha molta varietat però amb plomes diria que hi ha els corbs......tot i que potser alguna altra pluma si que corre per aquí...je je je.
Per cert, la meva opinió personal és que en aquest entorn l´ocell que més s´hi diu ja és el corb,
"Creí en ti,
e intenté ofrecer
lo mejor que hay en mi
Tendí mi mano
pero a cambio
solo recibí picotazos
Cría cuervos,
dales la ocasión,
cuando emprendan el vuelo
tápate los ojos,
van por ti...."
Cria cuervos, Obús.
Jo prefereriria un altre ocell per Afganistan.........El colom de la PAU.

5 comentaris:

Dr Guiri ha dit...

Toni,
They are not "corbs" but estornells from figueres, who we sent over to visit you now that they have no home next to the hospital.
Still lovely weather here in the emporda, very quiet as well except for the french tourists...even your blog is quiet..but don't woory we arn't forgetting you.

Hows your ambulance service getting on, first you will have to teach the mohammeds to drive jejeje. Autoescola Toni FCP.

Unknown ha dit...

Hola tuuu, què tal?? avui he fet pont, per estar amb els meus supernens i "super"marit. Un divendres que ve a ser un dissabte (toca compra super i aquestes coses), ara a la tarda l'arnau se'n va a fires amb la bet, en mikel i la mònica. Nosaltres li van portar el dimecres sortint de cole (dia de celebració de st. joan baptista de la salle, et sona??que van anar a la finca a dinar), avui doncs dia més tranquil.let.. ara irem a fer una volta i després sopar a casa teva, amb l'Arnau, el petit irà a dormir a casa els avis.. Apa!! dema dia de la santa creu...

Irantzu ha dit...

Eiiiiii!!!!!!!!! heu anat a fer la compra?????????????? SIN MIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII què hi ha dels "donuts de xocolata"?????????????????????????????????? ja us val!!!!una menys per repartir eh???? qué listos!!!

Para que se enteren los cibernautas.... l'Eva, en Pibe i l'Aniol mentre l'Arnau fa piscina van a toc de pito al super a fer la compra setmanal (són una família molt organitzada, tot s'ha de dir!!) La setmana passada, casualment els vaig acompanyar, ja que jo també havia de fer la compra.....i el millor de tot plegat és que al final hi ha premi!!! si,si...: paquet gegant de donuts de xocolataaaaaa!!!!! que ens vam menjar compulsivament al sortir del super!!! fins i tot l'Aniol!!!! Boníssims!!!!mmmmmmm.....

Petonets.
Irantzu

Bet ha dit...

Bon dia!!!
Ahir vam fer sopar de germans.. que s'ha cnvertit en sopar de cunyats.. perque ahir erem més cunyats que germans!!!! els lazaro defalleixen!!! i els Pérez també!!! Sandra.... on eres??? muy mal, muy mal!!!!
A la tarda vam anar a fires amb l'Arnau i la Mònica!!! Vm pujar al PULPO!!!! Ells van insistir en voler pujar-hi au... tots tres ficats a pressió en una vagoneta del pulpo!!! mentre en mikel s'ho mirava amb la cerveseta a la mà... Quan va començar a fer voltes L'Arnau a preferir tancar els ulls... i la Mònica feia una cara, pobreta!!! però vaig riure molt!!!!
Bueno pos eso, va ser un dia complet!!! i despres a Barraques... fins les 5h.... bufff!! Avui toquen dekrepits i obrint pas... ballarem una mica... perque ahir amb en Bosk... pos ballar ballar.. pos no... però va estar guai!
Apali!!! Que vagi molt bé!! Treballa molt!!!!!
Petonets!!!

Irantzu ha dit...

Ei!!! vinc de la fira del llibre!!!! i m'he POSAT LES BOTES....com que aquest any no tinc ningú que em controli!!!jejjejeje!!!!! al migdia s'hi estava molt bé...no hi havia gairebé ningú! i es podia remenar amb tranquil.litat!!!!!!!
Ara aniré a veure a les nouvingudes!!!! Queral i Joana... i als papes i les mames de les criatures!!! Els faré petons de part teva!

Per cert, el sopar de germans VI edició, amb alguna baixa però bé! Peixet, gambetes, cloïses i la super trotilla de la Bet!!!! ja t'enviarem les fotos. En Nuk es va posar les botes, no ha volgut esmorzar.... L'Arnau es va portar com tot un homenet!per ser el primer sopar que ve... vam acabar mirant el DVD de còmic Mortadelo & Filemón...., està xulo, els dibuixos, les veus i tot en format d'abans!!! com canvien els temps...Després, les bestioles petites van marxar a barraques i els grans vam anar a dormir...el cuerpo ya no está para estos trotes...

Doncs res...sembla que ja queda menys per la tornada..... per posar fi als dies inacabables i a les hores infinites....
Apa,
Fins després. Petonets
Irantzu