dimecres, 28 de maig del 2008

HELLO-HERAT

Hoooooooola desde HERAT!!!!!!! SI, SI ,SI.....Salutacions desde el locutori!!
Ja hem començat el viatje de tornada; ahir a la tarda ens van confirmar un vol per aquest matí a primera hora, així que, tot i que gairebè no he dormit dels nervis (com quan erem petits i l´endemà anavem amb el cole al zoo...je je je), a les 10h ja estava pujat al primer dels 4 o 5 avions que he d´anar agafant aquests dies.
Així que, ja ens veus en Jaime, en Luis i jo mateix, a les 12 del migdia a la cantina del campament d´Herat amb la nostra Coca light (la birra és a partir de les 19h) i la nostra tapilla de jamoncito rico rico, escarxofats en uns sofas i llegint el diari, un lujo!!!!
En principi ens quedem fins demà que volarem cap a Manàs, a les 7h del matí!!!! (és que aquí no dormen????), guapo, guapo, de moment tot surt rodó......a Manás però, seran 6 dies d´espera del vol a Spain però, si més no, ja hi serem! i segur que no el perdem!!!!
De moment, aquí, continua el monòleg de sol, sol i sol, i aquí no hi ha pins!!!! però sempre podem anar a la base militar italiana del costat que hi ha un pizzeria que diuen, les pizzes estan bonísssssimes!!
Potser trigo una miqueta a tornar a escriure, un cop arribi a Manàs hauré de identificar on és el locutori americà i veure com s´ha de fer tot, per tant, nod esespereu si en un parell de dies no sabeu rés de mi........és el viatje de tornada i mai se sap!!!!!!!
"Pero al ponerse el sol
habrá algún concierto
y mi gente allí se reunirà
al ponerse el sol
todas las almas puras
oiran acordes de metal,
cada concierto,
cada canción,
me hace sentir que hoy gano yo
cada bareto
cada actuación
me hace sentir que hoy gano yo
ooooh ooooh ooooooooooh"
Hoy gano yo, Warcry.
Avui hem començat a guanyar, TOTS!!!

6 comentaris:

PIBE ha dit...

Bon viatge de tornada, xaval!!!!
Que vagin bé totes les escales que has d'anar fent fins arribar a l'Empordà. El nostru ordinador se'ns ha escatxarrat i només puc escriure des de LJ. Fins aviat, nano!!!

Bet ha dit...

UOOO!!!! Que guai!!!! ja estas una mica més aprop de la tornada!!!! kina emoció!!! Això de no poder dormir em recorda també a quan haviem d'anar cap a Villeguillo, que la nit abans dormiem ben poc!!! almenys jo!!! que guai!!!
Bueno tu descansa que has de vneir amb bona cara!!!!!
Bueno si no pots escriure no passa res, què hi farem!!! ja anirem sabent de tu per la Ranxu!!!
Per cert... mira els preus de les plays3!!!!!
Petoents!!!!
bet

cmontero ha dit...

Aiiiixxx!! que això ja està fet!! q guay! m'en alegru! Que sàpigues que per akí ja t'estem esperan tots! ànims per la recta final!!!

Dr Guiri ha dit...

Toni, have a good trip and will see you the 8th of June.Be careful, I think virginia has you lined up to do some work at the catastrofe jejeje. Don't forget to bring my prize, if you can get it past customs, a gold rolex may draw some atention.

Toni ha dit...

jojojo...feia temps que no havia pogut entrar i seguir les teves aventures i resulta que ja tornes¡¡¡¡ Bon viatge noi¡¡¡

Fins aviat

Unknown ha dit...

Apali!! aixi que ja estem de tornada?? Molt be , noi , aixi m'agrada ,que ja tenim hora de veuret ben aviat!! Recorda la teva visita a l'hospi eh?? No t'oblidis de nosaltres...pero tots sabem que lo primer es lo primer!!! Bon viatge!!!
Fins d'aqui poquet!!!
Una abraçada ben forta!