dimarts, 13 de maig de 2008

PER MOLTS ANYS!!!!


Primer de tot he de dir que avui és l´aniversari de la meva mare, per tant, desd´Afganistan i via blog.........FELICITATS!!!! i PER MOLTS ANYS!!!! (millor no posem quants , oi???....je je je) ja ho cel·lebrarem conjuntament "en breve", potser 20-22 dies, espero!

D´altra banda val a dir que la visita a l´hospital ha estat un "èxit", quins edificis més bonics que hem fet, i quants aparatos....llàstima que no hi hagi prou personal per cobrir-ho tot i a més no estigui format en tot aquest aparatatge "atòmic" que tenim en caixes. En fi, tenim punts de vista mooooolt diferents......

Com podeu veure ja tenim en marxa el nostre "calabuig" particular, avui a les 20:00 fem la gran inauguració (i sense birrilles, només aquarius...je je je), amb els primers partidets. A partir d´ara cada dia....Pibe, tremoleu quan torni....je je je.

Abans del bàsquet però, tenim classe de dari. Poc a poc anem ocupant el temps lliure que tenim (que no és gaire encara que no us ho creieu) i així els dies passen encara més rapidet. Crecque la pista de bàsquet ens anirà molt i molt bè els divendres que tenim festa i és avorrit.

"Anys i anys

per molts anys,

a la una per molts anys,

anys i anys,

per molts anys,

a les dues per molts anys,

anys i anys,

per molts anys,

a les tres per molts anys....."

Club Super3 (je je je)

A la millor mama del món ( si més no per mi.....)

4 comentaris:

PIBE ha dit...

Quina pista més xula !!!! Em sembla que parlaré amb els del CB Calabuig i els hi proposaré de anar a fer un campus internacional a Afganistan, com una mena de pretemporada... jejejejejeje

Fins aviat: 22, 21,20, 19, 18.....

Rosalina ha dit...

Moltes, moltes, moltes gr�cies!
Espero sentir la can� del Club Super3 cantada en directe d'aqu� a no gaire dies!.
Teniu una pista de b�sket molt xula; entrena't fort, que els calabuigboys t'esperen amb moltes ganes. Ara el club te noves fans, que encara no coneixes: la Joana, la Queralt...guapes, eh!
A veure si quan vinguis portes un diccionari de dari, per posar-nos una mica en situaci�.
Apa, que vagi tot molt b� treballa for�a, que algun fruit donar� encara que els punts de vista o les prioritats siguin diferents.
Una abra�ada!

Bet ha dit...

Eh!! Que per mi tamb´és la millor mama del mon!!! jejejje!!!
La pista sembla xula, no? veure si vens fet un gasol!!! després de tants anys jugant a l'Adepaf, qui t'havia de dir que acabaries jugant a l'ADEFGANISTAN!!!jejeej!!!
Bueno entrena molt!!!!
Petonets!!!!
Bet

PIBE ha dit...

Una pregunteta: la línia de triples, existeix ? O els has de llançar des del balcó?