dilluns, 12 de maig del 2008

NURSES DAY

12 de maig, Diada Internacional d´Infermeria. Es cel·lebra el naixement de la persona que va donar un lloc en el món a la nostre professió, la Florence Nightigale. Per tant, FELICITATS a tots els DUIs, DUEs, Nurses......especialment als de la Fundació Salut Empordà i els de l´Hospital de Qala-i-Naw (estaria bè un agermanament entre centres no?, hi pensarem......)
No se si per aquest motiu (o pel fet que els legionaris estan just a la meitat de la seva missió) avui s´ha fet un acte oficial a la plaça del PRT on han cantat les seves cançonetes i després hem anat a dinar: Mitja llagosta amb gambetes, vedella amb bolets, flam i cervesseta......Què us sembla?? un dia és un dia. Un detallàs dels legionaris cap a mi i els infermers del ROLE que cel·lebrem la nostra diada (je je je).
"Entre llàgrimes" he fet la carta de recomanació dels nostre young bird que es despedeix aquesta setmana i ,quan m´he recuperat, he continuat amb el projecte de transport sanitari que està quedant "xulo, xulo" (ni el SAMUR!!), no se si demanar un helicòpter pel proper any (o potser una zodiac) perque com que la meitat de la provincia està sense carreteres, les ambulàncies tampoc podran circular!!!
Demà tenim visita oficial dels "jefes" a l´hospital, quedaran contents quan vegin que la realitat no té res a veure amb els informes que s´havien enviat. Jo aprofitaré per felicitar personalment i un per un als infermers i infermeres de l´hospital perque avui no he pogut sortir a cel·lebrar la diada amb ells.
"Florence,
ding dong,
Florence,
ding dong,
Florence,
ding dong,
..................."
The Toy Dolls.
Dedicada a la Florence i a tot-es els-les DUIs!!!