dimarts, 8 de juliol del 2008

ALTES TEMPERATURES

Suportables, sobretot a la tarda, els matins a l´hospital són una miqueta més durs de passar perque allà no hi ha aire condicionat (o és acondicionat.....perque, el condicionem o l´acondicionem??,), sigui com sigui, fa molta calor a l´hospital!!! Si a això afegim que l´ambient està una miqueta "escalfat" pels canvis que hem començat a fer, doncs podríem parlar de temperatures molt altes, je je je.
Jo tot just m´estic situant, agafant el ritme d´aquí altra vegada (costa una miqueta tot plegat), espero que en un parell de dies estar a ple ritme altre cop. Ara em dedico a repassar el que hem estat fent i parlar amb l´Alfonso perque m´actualitzi la informació.
Tinc poc temps lliure i per això escric una miqueta tard, espero més endavant poder trobar una estoneta al migdia per poder escriure i no haver d´esperar a la nit.
Per cert, tenim futbolín nou.....igual que l´anterior però en nou. De moment vaig una miqueta peix però igual que abans, espero agafar el ritme aviat.....si pot ser abans que arribin els paracas, que per cert, algún ja tenim per aquí.
Els propers dies seran durs......comencen les despedides del lejias i això ja us podeu imaginar el que vol dir....je je je.
Buenas noches, amigo
No te olvides ahora que te vas
Que tienes un amigo,
Difícil de llevar
Siempre de mal humor
Pero al fin y al cabo amigo
Pero antes de marchar
Podríamos volver a bailar
y a beber sin parar,
No olvides que la noche es siempre como tu
La quieras ver o imaginar, en tu ciudad
Buenas noches amigo, La Fuga.
Pa los lejias!!!!!

1 comentari:

Doxa ha dit...

Pobres lejis..!! De vuelta al infierno, toni!!

Per fi algo decent.. "La fuga".. ;)

D.