dissabte, 19 de juliol del 2008

LLUM VERDA.....

Al projecte.....................JA JA JA JA (perdoneu per la ironia...)
No, la llum verda és perque ja s´ha obert la temporada de recollida del pistatxo. Desde el primer dia que soc aquí que n´havia sentit a parlar i tothom deia que quan sonen les sirenes de la ciutat avisant, la gent deixa les seves feines i marxa corrent a agafar lloc, es veu que es poden fer molts calers en molts pocs dies, per tant és un "caramel" pels afgans més pobres (nosaltres no tindrem tanta sort i els pàjarus es queden....).
Fins i tot, diuen que els malalts ingressats s´aixequen del llit, es vesteixen i marxen a recollir pistatxus.......demà us ho diré quan vagi a l´hospital (i marxen sense firmar l´alta voluntària!!! je je je).
El que si que us puc dir és que les sirenes de la ciutat han sonat a les 16h de la tarda i, a partir d´aquesta hora, ens hem quedat sense intèrprets i s´ha muntat un merder de sorolls, carros, cotxes i motos pitant, i molta, molta gent cridant pels carrers....imagineu com està la cosa que nosaltres a l´oficina hem estat callats durant una estona perque semblava que els teníem a tots a dins de la base........ara m´he posat els "cascos" amb el meu Rock&Roll a tope i llestos.
Per cert, a l´oficina ara mateix som 4 civils i 5 afgans treballant...ens estaran envaint subtilment??? Demà potser us parlaré d´un altre tema moooolt interessant.....els virus informàtics!!! jo crec que els ordinadors estan amb un xoc sèptic!!!!

Quisiera que mi voz fuera tan fuerte
que a veces retumbaran las montañas
y escuchárais las mentes-social-adormecidas
las palabras de amor de mi garganta.
Abrid los brazos, la mente y repartios
que sólo os enseñaron el odio y la avaricia
y yo quiero que todos como hermanos
repartamos amores, lágrimas y sonrisas.
....
Hay que dejar el camino social alquitranado
porque en él se nos quedan pegadas las pezuñas
hay que volar libre al sol y al viento
repartiendo el amor que tengas dentro.
Ama, ama y ensancha el alma, Extremoduro
El disc es titula "iros todos a tomar por el culo"..........a qui li podríem dedicar????

2 comentaris:

Irantzu ha dit...

Hola...molt bé això dels festucs ("pistatxo" para los amigos..jejeje..."),
però NI SE T'ACUDEIXI MENJAR-NE CAP...que la darrera vegada el sucre a 300!!!!!!!

Sóc a St.Hilari amb la Susanna i en Dani...i saps què?????....tot i que tu penses que som de quantitat i no de qualitat....tenim...bé, tinc...una Nespresso amb mil milions de recanvis de tot tipus... així és que d'ara fins que tornis em mantindré desperta sense clucar cap ull...!! que lo sepas!!!

Bé, torno cap a casa que he deixat al gos i la gata sols...i vés a saber!!!

Apa, petonets..
Irantzu

Ps. Records de la Susanna i en Dani...que ens han convidat a tornar...a menjar salmorejo (que està que flipes)

Bet ha dit...

Uola germanet!!!!
Són les 6:19h, acabem d'arribar de la festa de la cervesa!!!!i com pots veure escric prou bé!!!! jejejeje!!Ha estat molt bé!!! Hem anat a sopar a l'apartament amb els papis, les bestioletes i els seus papis i els pares de'n mikel! i despres a veure els focs amb els papis,sogres i l'Arnau! A l'Arnau no li han agradat gaire... em sembla que sonaven massa fort.. feia una cara tota estranya, però despres ha dit que li havien agradat.. no sé si creure-me'l!La veritat és que han estat molt currats!Despres festa de la cervesa!!!! com sempre hem acabat ben molls!!!! segueixo fent servir la teva tècnica.. tot i que la gent diu que és una guarrada... els de fortià ja la fan servir!!!
Bé... la festa ha acabat passada per aigua... nosaltres ja estavem banyant-nos quan ha començat a ploure i han deixat de tocar. bueno... un cop nets de cervesa. no de sal... ja soms a casa!!!
Bé ja tens la cronica de la nit!!!!
Petonets!!!!
Ara juguem un rato amb en Xitu i a dormir!!!