dilluns, 14 de juliol del 2008

LA PRIMERA i LA SEGONA

La primera dels paracas, tallar "sense voler" el cable de connexió a internet de tota la base (??????), comencem be!!!!!
A part d´això, monotonia diaria amb feina durant el dia i comiats de lejias de nit (sort que marxen aquesta matinada!!!!). Ens han convidat a tots a la seva festa d´aniversari (de la Legión)que és el dia 20 de setembre, per sort jo encara seré aquí i me la puc saltar perque m´han fet 5 cèntims i potser millor perque.........(hasta aquí puedo leer, je je je).
La segona dels paracas....segurament a partir del dissabte ens canvien l´horari de la base, començarem una hora abans al matí......ostres, que be!!! m´hauré d´aixecar a les 5:30 per poder anar a esmorzar a les 6h i començar a treballar a les 7h del matí, em fa una il·lusió que no us ho podeu ni imaginar...........suposo que serà acostumar-se però........ja els hi val!!!!!!!!!
Per cert, darrerament han sortit forces noticies negatives (bèl·liques) d´Afganistan. No patiu, són altres zones del pais que estan molt allunyades d´on sóc jo, aquí la situació tot i ser de "relativa calma", està tranquil·leta i no ha passat res d´important. Aixi que trankis!!!!!!

2 comentaris:

Míriam ha dit...

Hola guapo!
Encara no m'havia connectat aquesta segona vegada des que havies marxat! Ho sento. De totes maneres, primer ho he fet preocupada i arrepentida però després de llegir-ho tot veig que estàs més que bé, encara que sempre ploris una miqueta (com de costum).
Per aquí tot igual, encara que jo de l'hospi poques coses te'n puc dir ja que estic de VACANCES!
Per cert, busca entreteniments pels paracas abans que destrossin alguna altra cosa.
Una abraçada molt forta.
Míriam

PIBE ha dit...

Eiiiii !!!! Tornem a ser aquí, després de 10 dies al pueblo.... bé, l'Arnau se n'hi ha passat 20 i s'ha convertit en el rei del poble. Ara que ja som aquí, la veritat és que s'hi deu tornar a estar tranquil, allà.

Bé, ja veig que tornem a la rutina de "a vera si en Toni ha escrit alguna cosa", de "a vera que ens explica avui" i de "a vera que li expliquem, nosaltres".
Vigila amb la PSP, que enganxa.. quan te n'adonis, tindràs callos als dits (sobretot als polzes), i se't farà de dia mentres exclamaràs, atònit: "però si encara no et passat la primera pantalla!!!!".

I aquí a l'Empordà, de notícies fresques, poques, o sigui que tornem al futbol, que sé que us agrada.. ei Miquel, com va el FIFA?????
El Figueres ja sap el calendari per la propera temporada, que comença el dia 13 de setembre, a casa, contra el Vilabertran.... Ja hi som!!! Ja em diràs si vols que et vagi a buscar el carnet de soci.....

Records als paracas!!!
Apasiaupisiau !!!!!