dijous, 22 de maig del 2008

ARRÒS i PEIX

Així porto ja 24h, menjant arròs i peix per dinar i per sopar, dieta tova "variada", i poma de postre, tot ben regat amb una varietat de aquarius-aigua-sueroral.
Ahir a la nit però, teníem sopar de "nens", per allò de cel·lebrar la diada internacional de la infermeria, i vam anar al mesón a menjar: Patates braves, chipirons, calamars, solomillo amb patates i gelat de xocolota...ummmm feia pinta d´estar boníssim!!!.....jo m´ho vaig mirar mentre em menjava els meus espaguettis blancs amb pollastre a la planxa, i aquarius en comptes del reserva 2001 (tot i que, en honor a la veritat, en vaig fer un tastet...je je je). Va estar molt bè el sopar amb els altres 4 DUIs del campament, l´Antonio, en Jose, en Diego i en Luis, un "lujo" de sopar explicant anècdotes sanitaries.....finalment vam batejar la trobada com "I congreso civico-militar de enfermería de emergencias de Qala-i-Naw 2008",a veure si es pot anar repetint cada any......amb altres protagonistes esclar......je je je.
De "lo meu" vaig una miqueta millor, aquest matí he anat a treballar però al migdia m´ha vingut una pàjara (que no es cap noia) i m´he tingut que estirar una miqueta i ves per on, m´he començat a trobar bè just a l´hora dels futbolins.......quines coses.....je je je.
"Alza tu aquarius,
brinda por la libertad
bebe y vente de fiesta
y la diarrea emborrachala
alza tu aquarius
brinda por la libertad
y que el cielo te espere
pues es el infierno
es este va(ter)..."
La posada de los muertos, Mago de Öz.
(Versió Caga-rri-Naw, je je je).
Dedicada a tots els que estan com jo....."ai amic Roca, quantes estones junts eh??"

3 comentaris:

PIBE ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Bet ha dit...

Vindras fet un figurin!!! jajajja!!! Tanta dieta tova!
Bueno avui els quetreballem a l'Ajuntament tenim festa!!! uooo!!!! Va molt bé això de treballar quatre dies i fer-ne tres de festa!!!! Bueno, aj només queda una setmana perque comencis el viatge de tornada!! Ja tinc ganes de que siguis aqui perque això vol dir que vamos de boa!!!! que guai!!!!!!
Ah! en mikel i jo ens apuntem al concert d'extremo!
Petonets!!!

Dr Guiri ha dit...

Lets help get this myth out of this world:
In gastroentritis (GEA)one those NOT have to have a strict diet, after adequate rehidracion ( ORS, aquarius in adults etc) on can start eating a NORMAL diet, just avoid fatty and sugay foods....none of this only rice,some vegtables etc...all it does is make you feel more hungry and weaker....

( por los espanyoles: en el gastroenteritis (GEA) despues el rehidratacio ( con suerro oral hiposodica en ninos, alternayivo de aquarius en adultos), puede comencar una dieta NORMAL, solo evitar comidas con mucho grasa o sucre...Si puede tomar leche, yogures, dieta mediteranio etc.

un adviso de tu medico