dissabte, 10 de maig del 2008

COM EL DIA i LA NIT

Aixì podríem definir el dia d´ahir comparat amb el d´avui.
Per "cel·lebrar" l´arribada de tots els nouvinguts, ahir al migdia vam fer una barbacoa en "el escalón" (era una zona del campament on no vaig veure ni escalons ni rampes, però...) i al vespre una festeta de música............maquinorra!, no em deixen posar la meva música (je je je), total, a dormir tardet i esclar, aquest matí m´he despertat.......més ben dit m´ha despertat un dels nous agrònoms que s´ha equivocat d´habitació (això ha dit ell però ves a saber....je je je) i el matí ha estat "durillo" amb molt de curro perque tres nurses havien de marxar a la capital a fe un curs de supervisió (only nurses, no birds) i´s´havíen de fer uns tràmits econòmics d´última hora.
Per cert, ja us explicaré les converses d´ahir nit amb un dels lejías......de les millors que he sentit mai, "uslojuro po ejta".....em sembla que a part de castellà, anglès i dari hi ha un altre idioma aquí....je je je.
"...y mientras yo a mi bola
de ronda en ronda
apuré mis últimas neuronas
anoche no fui yo, fue el señor jb
que a última hora me engañó..."
Las Olas, La Fuga.
Alberto! ponme la penúltima que me voy..........i aixì fins a........... (no recordo exactament).
Per cert, perque veieu lo formal que soc, la gent va quedar extranyada de veure´m a la nit en un garito.

4 comentaris:

Bet ha dit...

Si van quedar extranyats de veure't al garito senyal que no et coneixen gaire!!!
Avui he començat el nou curs de joietes i encara que són moltes hores seguides és genial!!! M'agrada molt i farem coses molt xules!!!! Que tremoli en Tous!!!1 jjejejejeej
Apali, petonets!!!!
Felicidades al nuevo papa!!!

Alfonso ha dit...

Gracias Bet!
Por cómo le va a Toni parece que no hay nada mejor que irse al corazón del islamismo radical para vivir la juerga y el "trago" sin fin. Si Bin Laden se asoma por el PRT, a lo mejor se queda...(debe ser eso de que al saltar por "el escalón" se entra en una dimensión surrealista) Enhorabuena por conseguir only nurses, no birds (and no bandits, of course)

Unknown ha dit...

Bueno, primero felicitar al papá!! (soy eva, otra hermana de toni)y decirte que tienes mucha razón porque aqui en el blog nos ha explicado bastantes juergas...
Bé, per aqui tot com sempre, avui una mica agobiant... aquesta pluja que tanta falta diuen que fa a mi avui m'ha estressat molt, bé, m'ha aplatanat!! i a més hem fet neteja de joguets amb els nens.... bé, neteja no, més aviat els hem ordenat una mica, i com que en tenen pocs de juguets.... ens hi hem estat bona part de la tarda...Veig que no et coneixen gaire aquests nois o es que potser has canviat una mica tu si no surts de garitos a les nits!!!!??

Irantzu ha dit...

Parte doméstico: en Nuk té conjuntivitis i no vegis quin trajín i quines corredisses per posar-li les gotes i la cremeta....Tornaaaaaaaa!!!!quan veu que agafo el pot s'amaga sota el llit!!!has de venir per fer-li psicologia de bolsillo!!! S.O.S!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ps.Enhorabuena Alfonso!! Aprovecha estos días con tu gente para recuperar energía y paciencia!!!!!