diumenge, 4 de maig del 2008

DIA DE LA MARE


4 de maig, dia de la mare, espero que tothom hagi felicitat a la seva. Jo ho he fet de bon matí (per vosaltres), més o menys quan la Beth (amb H) anava a dormir...je je je.

Fa uns dies varem anar d´excursió un parell d´horetes, s´havien de pendre mostres de l´aigua i com que soc personal sanitari, doncs millor que els acompanyi (el que sigui per veure una miqueta de pais), i vam anar al dipòsit rus que tè unes vistes de la ciutat.........acollonants!! i si no us ho creieu, amplieu la foto. La sortida va estar molt bè, una miqueta per la city, després al dipòsit i vam acabar anant a Gargueitiu tambè (això ja ho coneixeu), un parell d´horetes de passeig, desconnectant de la monotonia diaria de només travessar el carrer i poder gaudir d´unes vistes molt i molt guapes! Encara que fos per una estona.....era com anar de vacances a un país exòtic. Però va durar poquet, ara, uns dies tancats en el campament sense poder sortir, coses "típiques" d´aquí tambè.

És Afganistan..............."Pa lo bueno y pa lo malo"

"....Y que mi luz te acompañe
Pues la vida es un jardín
Donde lo bueno y lo malo
Se confunden y es humano
No siempre saber elegir
Y si te sientes perdido
Con tus ojos no has de ver
Hazlo con los de tu alma
Y encontrarás la calma
Tu rosa de los vientos seré..."
Rosa de los Vientos, Mago de Oz.
Dedicada a la meva Rosalina particular, un petonàs mama!!!

5 comentaris:

Rosalina ha dit...

Ufffffff....sort que he llegit el comentari i la cançò després de parlar amb tú, perquè sino igual m'emociono i espatllo la conversa!
Molt bé foto de la ciutat; ho hem mirat amb el papa i ens ha sorprès veure tants arbres (hem vist algun terrenet que estaria be per fer-hi una caseta)
Bé, moltes gràcies! La lletra de Mago de Oz és molt maca; a veure si trobo la cançó i la puc escoltar amb música, a veure què tal sona (la Irantzu m'acaba de dir que és molt maca).
Doncs res, a fer bondat: que vagi tot molt bé!

Bet ha dit...

Bon dia!!!!
Bufff!!!! Quanta emoció de bon matí!!!!ara trucaré a la mama.... són les 4h de la tarda... si... ens acabem d'aixecar... ahir vam tancar barraques.. i segurmanet quan tornava a casa és quan has trucat a la mama... no ens enganyarem!!! ejejejej!! Però va estar molt bé, i el concert d'obrint pas també!!!! Abans però vam anar a veure un espectacle còmic The Chancletes, a mi no em va emocionar gaire.. però bueno.. va ser algo diferent... Per cert...Bet és sense H!!!!!!!
La foto és molt xula!!!! que guai!!!.. no puc dir el mateix que la del diario de Almeria... sense comentaris de la teva barba... Ranxo, no li vas enviar les cuchilles d'afeitar???
Bé s'ha acabat les fires... bé aquesta nit els focs i ja està... ja haurà passat un altre any...
Bueno que vagi motl bé!!!! Ja ens ensenyaras més fotos de l'excursioneta!!!!
Petons!!!

PIBE ha dit...

Hola germanet (soc l'eva), acabo de posar-me al dia del teu bloc.... això de fires a mi em matarà... de dies, no com a la bet que a ella és de nits...... No hem anat a tots els espectacles però casi!! kin stresss. Ara acabo de sentir els focs de fi de festa, evidentment no els he anat a veure.... tinc unes ganes de ficar-me al llit a descansar!! De fet ja és gros, jo no he felicitat a la mama!!! Però els meus homes si que m'han felicitat a mi. Apa, a veure si et deixen fer alguna excursioneta més! Ja t'he vist al diari d'almeria..... arribaràs així de formós d`'aquí a un mes??????? no et coneixarem!??!!?!?!?! Apa, fins demàaaaaa, bona nit!!!!

PIBE ha dit...

El paisatge és impressionant per diferent. Em sobten molt les cases aquestes fetes de fang o de tova, però que en les parets de les quals i poden encabir-hi fins i tot finestres amb vidre. Espectacular des de la simplicitat.

Va, parlem d'esports:
El Farsa va guanyar 6-0 al Fal·lència. Ke kabrooooons. N'hi havia per tancar la ràdio i fer-te soci de l'Alcobendas. El Mierdrid, d'altra banda, ja ha guanyat la lliga i el segon lloc l'ocupa el Pililareial, a 4 punts nostres... mala peça al teler !!!!!
Bé, ja està per ara.. al Figueres li van fer el passadís de campió, només faltaria !!!!

Dr Guiri ha dit...

Sorry Toni, I'am just going to highjack your blog for a moment.

A TODOS LOS AMIGOS/FAMILIA Y USUARIS DEL BLOG:

El domingo 8 de juny el hospital de Figueres, con participitacio del TONI LAZARO, hace un simulacro de accidentes de multiple victimas en el camp de futbol: NECITEM VICTIMAS para un dia divertida, amb helicoptoros, bomeberos guapo, mosses etc. gente que quiro puntar del victima (familia,amigos de toni, jugadores de basket etc) enviar un mail a mi o Virginia ( rvanderkleyn@salutemporda.cat o vpont@salutemporda.cat) esta semana con tu nombre, numero degente y numero de contacto (telefono).

NB para todo el participantes hay una comida gratis despues el simulacro. Horari simulacro +/- 09:00 a 14:00.

Gracias por tu cooperacion.

Thank you Toni, now back to afganistan.