dijous, 8 de maig del 2008

NOU RECORD



Dilluns 5 de maig: 337 moviments en el blog amb 96 persones que hi van entrar.....Gràcies, Gracias, Thankyou, Merci, Tashakor a tots!!!
Es nota que van acabar les festes de Figueres i hi havia gent que feia dies que no entrava i anava una miqueta "retrassadeta" de l´aventura.....je je je
Un plaer poder continuar escrivint "aventurilles" desde lluny i que, gairebè dos mesos i mig desprès, tots vosaltres continueu igual de fidels.
Avui, finalment, aire fresc...........amb pols esclar! però si més no, desprès de gairebè 6 dies sense sortir doncs fins i tot he agraït poder anar a l´hospital i fer un "passeig" per dins. Hem anat amb un dels enginyers per donar un cop d´ull a veure quines reformes es poden fer....a poc a poc, que primer s´ha de parlar amb el Director, però de moment, el fet que corri una persona nova per l´hospital i mirant-se els edificis vells i apuntant coses en un mapa, ha posat nerviós a més d´un que no s´ho esperava i no sabia exactament què fer......tenim el galliner ben esverat però "controladillo".
Avui he preguntat el preu d´un burro com el de la foto, entre 30 i 90 dòlars m´han comentat, de que depèn?? de lo "burro" que sigui??, je je je .
Que ningú faci la gràcia de demanar-ne un perque no es poden treure del país, m´han dit que es marejen amb l´avió, a més nosaltres ja tenim el nostre burro català autòcton i que a més juga a futbol (el burronaldinho del Farça......je je je). Passadís i 4-1 no sabeu lo afectat que estic psicològicament, em cauen per totes bandes.......
"...Este es mi destino,
al cabo de la calle estoy;
me siento como aquel ladrón
que busca su fortuna
en un callejón
por donde nunca pasa nadie.
Como un burro amarrado en la puerta del baile.
Mi primo, que tiene un bar,
desde siempre me ha dicho..."
Como un burro amarrado en la puerta de baile.
El Último de la Fila (abans..........................Los Burros)
Todavía me acuerdo cuando íbamos con el carro y el burro al huerto del abuelito en Villeguillo.....a comer tomates!

5 comentaris:

Bet ha dit...

Ei!!! que n'hi ha que fins i tot durant les fires et seguíem!!! fins i tot tornant de barraques!! jejeje1!!
Pos ara ja m'has ben fotut... jo que volia demanr-te un burrito d'aquests per anar a passejar als vespres... ara què hauré de fer??? em quedo sense burro!!! no hi ha dret!!!
Bueno, Felicitats per haver pogut sortir de la base!! ja era hora!!! suposo que això vol dir que el perill ja no és tant, no? Bueno esperem que sigui aixi....
Jo no anava amb l'abuelito a l'hort a menjar tomates... o no m'enrecordo... clar que com qsoc tant jove i tendre!!! ejejej!!!
Dr. Guiri, esta tarde le confirmaré si me apunto o no al simulacro!!!! però me ha convencido el tema del bombero... ejjejejeje!!!
Apali, ens veiem!!! Cuida't molt!!!
Petonets!!!

PIBE ha dit...

Ei... jo m'apunto de bomber... jejejejejejejejejeje !!!!!

Apa, Toni, que bé... es veu que les Fires aplatanen a tothom però, un cop passades, la gent torna a les seves feines habituals, com enganxar-se al bloc. Déu n'hi do les entrades.. segur que arribem als 10.000 abans que marxis de terres afganes.
Avui hi ha assemblea de socis de la Unió, t'hi apuntes? Si no, ja te'n faré 5 cèntims quan en torni.

Unknown ha dit...

Eiii, jo si que anava a menjar tomates!!! per cert ahir quan vam pujar a l'hospi ens vam quedar a berenar........ t'estan fent una cafeteria que tela marinera!!! hi cabran tots els teus col.legas afgans!!! la veritat és que si ho mires des de fora maca maca no és, pero de dins ha quedat més gran i xula..Apa, me'n vaig a sopar!!! segurament un dia dp'aquest enviaré mail dr.Guiri per confirmar assistencia simulacre meva i de la bet.... els homes son uns rajats!!

PIBE ha dit...

Hola wapa!
Quan tu escrius això, jo estic a l'Assemblea del Figueres. Per cert, si algú vol saber com va anar, només cal que llegeixi

http://usfpibe.blogspot.com/

Apa, Toni, tu i Los Burros us ho vau ben perdre.

Irantzu ha dit...

Per cert Toni! et va arribar una carta convocan-te per la reunió del Figueres com a soci que ets...ups! no t'ho vaig dir!!! volia anar com a sòcia consorte però he obert la carta aquest matí...massa tard! ja saps que això d'obrir la bústia se m'oblida sovint!!!!Tornaaaaaaaaaaaa!!!!!
Petons.
Irantzu