dissabte, 17 de maig del 2008

SOBRETAULA

Ahir al vespre, després de sopar ens vam ajuntar amb un grup de lejías dels autèntics, "de la vieja escuela"; entre històries, batalletes i sobretot acudits (ja us podeu imaginar el tema de tots ells), vam passar més d´una hora plorant de riure i amb mal d´estòmac, i es que aquesta gent, quant s´hi posa, tenen encara més capacitat de sorpresa que els propis afgans, i ja és dir!!! Això és, potser, de "lo" millor que m´enduré d´aquests tres primers mesos, i no vull dir els acudits, sino el bon rotllo que hi ha hagut cada dia amb ells.
D´altra banda, per fi ha arribat la caixa!!!
Llibres de lectura (p.e. el jueves....je je je), robeta d´estiu, tabac, mitjonets, galetones, desodorant (sc), els gallumbus dels suaves!!!!!! un dibuix del meu fillol que m´ha agradat moltíssim, GRÀCIES ARNAU i AIRANTZU!!! i alguna coseta més........
"...pasan los años
y en nuestro interior
arde la llama
tal como empezó,
sentimiento, pasión
fuerza y libertad
somos la vieja guardia...
No, no nos cambiaran
no nos callarán,
mientras nos queden fuerzas
para continuar,,,,"
La vieja Guardia, Warcry.
Autèntics, una miqueta sonats, però molt, molt bona gent!!
Possiblement vol amb arribada a Madriz el 6 al migdia.....ja s´acosta....

2 comentaris:

Rosalina ha dit...

Espero que les galetones t'agradin i si hi ha algun "lejia", com dius tu, que sigui de Castella-Lleó el pots convidar, que les pastes li portaran "sabores de su tierra".
Demà celebrem els aniversaris; el de la tia i el meu, no és que no et volguem esperar, és que quan tu vinguis no tindràs prou dies per celebracions, i a nivell familiar n'hi ha d'haver una altra mes important -a més del casament, és clar- per a la qual sí que t'esperem. D'aniversaris, si ´Déu vol, cada any n'hi ha...i amb tanta família, ja ho veus, n'hi ha gairebé un per mes.
Celebro que el paquet hagi arribat bé.
Deà hi ha partit de basket dels Calabuigboys. Deuen estar concentrats perquè veig que avui en Pibe no escriu..
Una abraçada!

PIBE ha dit...

Veig que la sogra troba a faltar els meus escrits; així doncs, aprofitant que m'he escapat de la concentració en un moment que l'entrenador estava despistat (ja sebla can Farsa, això), començo el meu escrit diari de bon matí, quan el cap està més clar, serè. Apa, comenceu a gaudir !!!!
El CB Calabuig està a punt de donar un altre espectacle a partir de les 10 d'aquest matí. Hem quedat d'aquí una estona al punt de reunió previ habitual , és a dir, al bocata feliç.
Trobem a faltar molt la nostra estrella anotadora i esperem que el pròxim partit pugui venir a deleitar-nos amb els seus tirs des de l'angle de la pista.
Una abraçada molt forta des del CB Calabuig i de tots els seus components.

PD. Ahir el Farsa va tornar a fer emprenyar els seus seguidors i va guanyar al Furcia (3-5). Alguns pensarem: "a bones hores, mànigues verdes" (trad. de l'autor)