dimarts, 27 de maig del 2008

UNES CRISPETES???

Bè, potser ens faltaria el cinema (Irantzu, aquí estem com a Figueres, estan en obres desde fa anys....je je je) , tot i que ara es poden veure les pel·lícules a l´ordinador, que moderns!! jo aquests dies he estat veient la saga de "Torrentes", "Año Mariano" i "Ja me maten", totes elles amb grans argument.....je je je.
Avui hem parlat amb el comandant dels vols, per sort no és el tinent d´Herat us en enrecordeu (luego te digo algo...) i ens ha dit que a partir d´avui i fins diumenge, les sortides dels vols només es saben amb 24h d´antelació o fins i tot el mateix dia, per tant, serà dit i fet.
Jo m´he dit, saps que Antoniu, anem plegant veles, deixem el despatx ben recollidet, i la maleta a punt de tancar...."no sea que nos pille el toro", aixì que avui m´he dedicat a deixar-ho tot a punt per sortir pitant!!!
D´aquí una estoneta, un partidet de bàsquet, una dutxeta, sopar, lectura "cometas en el cielo", messenger i a dormir que demà serà un altre dia. Per cert si a algú li sobra un generador de 100kw , és per l´hospital, ens aniria molt bè, estem a "media luz" (literalment).
"...la vida te sonríe
hace frío y llovizna
también sonrie tu jefe
allà arriba en la oficina,
que ha pasado Rodriguez
llega usted tarde otra vez
si se vuelve a repetir
voy a dar cuenta de usted.
Callas y sin decir nada
comienzas a teclear
así toda la mañana,
hasta las dos, siempre igual..."
Siempre igual, Los Suaves.
Potser quan torni el meu ja no hi és....rumores, rumores.

2 comentaris:

Irantzu ha dit...

Ai quins nervissssssssssss!!!!!!!!!!!ja sé que encara queda més d'una setmana però només sentir-te a parlar d'avions, maletes i de tornada.....uf!!!!!quins nervis.... Abans quan faltaven mesos perque tornessis doncs ho portava més o menys bé, anava fent..com tothom!!...però ara si que és pitjor...els dies, les hores, els minuts....són infinitament insoportables!!!!!ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!! ja queda menyssssssssssssssssss!!!!!!!
Crec que fins i tot ho noten les bestioles (les de l' insti i les de casa!!!!!)
Apa, fins després!!
petons
Irantzu

Bet ha dit...

uooooooooooo!!!
Pasteleros!!!! i jo a règim... és ben bé!!!
Aix... Ranxu... que nervios.... vuelve tu compañero de piso!!!!! pobre Nuk... ell que s'havia fet l'home de la casa!!!!
Aix!! Jo tb tinc ganes de que torni ja!!!! i anar de BOAAAAAAAAAAAAAA!!!!!
Apali nus veiem!!!!
Ranxu, anell talla 20!!!!!
Petonets