dimecres, 21 de maig del 2008

YALE-YALE

Doncs si, per boques, yale-yale pillat.
Porto dos dies tirat al llit, avui una mica millor. Ahir amb mareig, dolors generalitzats, febre i una miqueta de diarrea. Avui sobretot, viatjes al lavabo....uffff!!! prenen paracetamol i suero oral.
Diuen que son tres dies, vaig per la meitat, o sigui que encara em queda una miqueta. Tranquil·litat, mentre estigui bè la propera setmana, cap problema, ara a recuperar-me i punt.
Per cert, un altre dels "pàjarus" ens diu adeu, quin mes de despedides!!!!

6 comentaris:

Isa ha dit...

Pobre...cuida't molt i descansa!
Que et milloris Toni!!!
Petonets
Isa i Sara

PIBE ha dit...

No hi ha una Universitat de Yale??? hehehehehhehehehe. Ja m'imagino què hi deuen estudiar !!!!!!

Un acudit yale-yale:
-Doctor, doctor... puc banyar el nen amb diarrea?
- Dona, si en té prou......

Apasiaupisiau!!!!

Unknown ha dit...

TONI ES NOTA QUE ETS UN NOVATO I NO HAS FET LA MILI.

EL YALE-YALE ES DEIXA PER A FINALS DEL MES DE JUNY I A LESHORES
TINDRIES DOS MESSOS DE VACANCES.

NO OBSTAN ET DESITGEM QUE ET RECUPERIS AL MES AVIAT POSSIBLE.

REB UNA FORTA ABRAÇADA DE LA CATALINA I EN MARC.

Irantzu ha dit...

Ei floreta!!!Cuida't molt! eh??? i fes bondat! Ja veuras que demà estas en plena forma! ah! y las manzanitas...sense pelaaaaa!!!! ai senyor!

Hem anat a conèixer la Sira...és una monada de nena...ja t'ensenyarem les fotos...o millor encara VINEEEEEE!!!!!!!!!!! i la coneixes en persona!!!!! Va, que ja queda menys!!!!
Molts petons...

Irantzu ha dit...

Ah!!!!!! per cert i en Toni si que ha fet la mili!!!!!!tot i que gran part la va passar a la Creu també va jurar bandera!!!!la seva mare té fotos secretes d'ell!!!! guapíssim...jejejeje

Unknown ha dit...

Hola!!! avui m'ha trucat la Virgina de l'Hospital..... per lo del simulacre..... farem (la bet i jo) de ferits lleus, unes rascadetes ben pintades i a CRIDAR!! que fan molt de mal...Bé, suposo que els bombers no ens faran ni cas perquè per unes rascadetes ni ens veuran!!També ens hi quedarem a dinar i després a les 6 de la tarda hem de ser (tota la famili... bé, tothom qui vulgui, és clar) a veure l'Arnau al festival de fi de curs de la flauta màgica al teatre jardí!!!! O sigui que tenim dia complert. Apa espero que el teu yaleyale ja no te yaleyale tant... cuida't.