diumenge, 20 de juliol del 2008

VIRUS...

Es nota que és cap de setmana d´estiu eh???? poquetes visites....snif, snif, snif..............(he de plorar una miqueta!!).
Com us vaig dir ahir, avui parlarem de l´epidèmia de virus que tenim en els ordinadors de la oficina. Desde que va venir l´informàtic que la cosa ha anat a pitjor (?????)......bè, tambè ha coincidit que ens han envait els enginyers afgans amb les seves "garrapates" (flas-disks, memories, pinganillus, llapis de memoria...)......tenim els anti-virus treballant de valent: Norton, Panda, NOD32, Avast, Autorun...hi ha varietat, ara mateix són els que més treballen de tota l´oficina. Avui se n´han eliminat 715!!!! i tots en el servidor, per tant es movien lliurement per totes les terminals.....
El pistatxo o festuc ha causat sensació.....avui a l´hospital erem "cuatro y el cabo" (aquest últim venia d´escolta, je je je).
Avui hem parlat amb l´Alfonso del projecte i ..............................................................
"Quisiera ser audaz
Navegar hacia el horizonte
Surcar las olas del mar
Sentir el viento en mi
Dominar la tempestad
Tener por rumbo las estrellas
Buscar mi sueño
donde el cielo aun sea azul
Viajar sin miedo a naufragar
Y una bandera solo izar
Libertad
Olvidar que el destino me engañó
que mi vida se escapo
perdida entre los muros
del destierro
Olvidar mi tormento y mi dolor
mi lamento y mi prisión
zarpar poniendo rumbo
rumbo al las estrellas
Rumbo al las estrellas
Poder volar allí"
Rumbo a las estrellas, Tierra Santa

1 comentari:

sandra cunyaaaa ha dit...

eooooo cunyau, com es nota que es finde i la gent corre per les playikis. Nosaltres arribem ara de mar....
Quin merder de virus, jo pensava que parlaries d´alguna epidèmia de vòmits i cagarrines , vaja de les de quarentena....y eso. Ja veiem que els virus també passen fronteres i arriben als llocs més inòspids. Que sea leve el contraataque!!!!
Bé, demà ja marxem totes dues cap al Marroc a passar calor, però a submergir-nos en els aromes, sabors,músiques.... segur que hi hauran moltes anècdotes, pots estar segur que amb l´Irantzu sorpreses ben segur que ens trobem
Cuida´t molt
Sandra