divendres, 11 d’abril del 2008

1/2 de 1/3 = 1/6

Una vegada vaig treure un 9 de matemàtiques! Bè, pels que no ho heu entès, avui anem just per la meitat de la primera part de la trilogia del nostre viatje. Fa exactament 45 dies que vaig marxar i queden (si tot anès rodat) exactament 45 dies més per tornar a caseta a descansar un mes..........ja no m´enrollo més que desprès hi ha gent que em diu que li cau la llagrimeta (je je je). Avui tambè és dia de descans i per tant estic d´un "vago"!, m´he aixecat tope tard i no he fotut rés de rés, he anat a dinar i ara una miqueta de migdiada per esperar l´hora del mercadillo (un altre rellotge??? ja veurem....). Com que no tinc gaire rés per explicar, si que vull fer una crida a tota la gent que entra al blog (i se que és molta!) però que no "s´atreveixen" a deixar un comentari, us convido a escriure alguna coseta.....tots els comentaris són interessants, vinguin de qui vinguin i seran benvinguts, a més, quants més serem més riurem i es tracta d´això; Saludar, comentar jugades del blog, comentar jugades de Figueres, preguntar coses, demanar que parli d´algo en concret, fins i tot podeu demanar lletres de cançons (si poden ser rockeres millor, je je, je) ... Tot el que us passi pel cap. Fins i tot enviar alguna foto al mail perque l´adjunti al blog, sempre i quan no siguin de mi quan era petit, eh? i siguin autoritzades per tots els públics.
Doncs, rés, a passar el dia de festa.........................de festa!!!
So close no matter how far
Couldn't be much more from the heart
Forever trusting who we are
And nothing else matters

Never opened myself this way
Life is ours, we live it our way
All these words I don't just say
And nothing else matters

Trust I seek and I find in you
Every day for us something new
Open mind for a different view
And nothing else matters

Never cared for what they do
Never cared for what they know
But I know

So close no matter how far
It couldn't be much more from the heart
Forever trusting who we are
And nothing else matters

Never cared for what they do
Never cared for what they know
But I know
"Nothing else matters" Metallica.
Un petonàs runchi!!

10 comentaris:

mjoseg ha dit...

Hola:qué tal? Com veus la teva crida perque escribim ha fet efecte en el meu cas.Cada dia miro el blog,però disposo de molt poc temps per poguer escriure;a més haig de reconèixere que sòc de ciencies i això de redactar no ès el meu fort.Aquí tot continúa el seu curs normal però et trobem a faltar.T'haig de dir que ja t'han superat en canviar-me de servei en un mateix dia,espero que quan tornis no intentis superar la marca perque em puc tornar més "lela" del que estic...Una abraçada ben forta i intentaré escriure't més suvint.

PIBE ha dit...

Ei, xaval.. aquí a l'Empordà està tot tapat però no plou ni gota ni gota, com l'hipopòtam d'Ausonia.
Veig que ja has començat el compte enrere (the final countdown). 45, 44, 43,.... Demà juga el farsa, ja et diré què; i el diumenge miraré a veure si puc portar l'Arnau a Sant Pere, on juga la Unió.
Diumenge tb passen dues coses més: la celebració de l'aniversari de l'Aniol i el partit de bàsquet de CB Calabuig. El pròxim partit mirarem de posar-lo a finals de maig (millor el 25 de maig o l'1 de juny????) Ja m'ho diràs.... fins aviat, nano !!!!

Irantzu ha dit...

Ara sí que "me tienes rendida a tus pies....." gràcies per la cançò!..45 dies!!!!...vist així semblen molts no????....espero que demà arribi el metge i estiguis més actiu i entretingut! Cuida't molt. mil petons. Irantzu

Dr Guiri ha dit...

Bored are we Tony? The more watches you buy doesn't mean that time goes faster, however drinking beer does...time is flying by for me, as being a good catalan and trying to help the goverment i have decided to stop drinking water and just drink heiniken (in holland there is no water shortage).

Hello Antoniu, I am la Pont, I'll write you later, I just arrived from supermarket, and you know, that means a lot of work putting all the shopping away...

hey Pont..don't forget to put my beer in the fridge....

Sorry about the interuption..
Anyway hope you are still injoying yourself in Afganistan, if you like send me some more informacion about the kinds of diseases you see day to day, treatments,lack of medicacion etc...

recurdos.

Bet ha dit...

Uola neng!!!
Què tals???
Jo ara a caseta, m'estic fent un conjunt de plata i perles pel teu casament molt i molt xulo!! ja veuras que mudada que aniré!!! jejjeje! Em vaig comprar el material ahir a barcelona.. i me fa molta ilu fer-me'l jo mateixa!! que guai!!! faré furor!!!
Aquest cap de setmana no crec que pgui escriure't perque estaré fortià, que fem la festa de la primavera, primer teatre, "la conyaen bicicleta" i despres una mica de ball.. o sigui que no crec que pugui dir-te res fins diumenge!! oh.... no ploris, eh!!
Que guai, nomes 45 dies!!! res, Irantzu, un mes i mig i el tornes a tenir per aqui!!
Apali, petonets!!!

Rosalina ha dit...

Hola, noi!
Es coneix que és cap de setmana; l blog es mou però no hi ha comentaris.
I tu, que? Tot bé? Avui no ens expliques res? És mandra o és que t'ha arribat el jefe i te s'ha acabat la bona vida?
Esperem més història del poble afganès; anècdotes de les que la tele i els diaris no expliquen perquè son coses normals, de gent que no fa fressa; persones que pensen i viuen diferent i que a la gent normal d'aquí és el que ens agrada saber.
Apa, continuarem esperant.

Rosalina ha dit...

Per cert, aquest 9 de matemàtiques que dius és real?...ho haurem de preguntar a la "Masfe" que encara es deu recordar bé de tu..

PIBE ha dit...

(soc l'eva) ei tu!!! què passa que t'has adormit?¿?¿ o ja et fan pencar??? Bé, per aquí tot normal, com sempre.Avui els dos petits han fet un concert de crits, sisi, crits!!!! el petit ha cridat i l'arnau ha contestat amb un altre crit i a partir d'aquí........quin calvari!!! tots dos cridant i rient com desesperats!! sort que ja m'havia pres un gelocatil feia poc!! Bueno demà toca partit de bàsquet, si fa bo iré amb els nens una mica més tard. Per cert.. aquest nou de mates... al costat de qui estaves durant l'exàmen i a quina fila?? Bona nit i a veure si demà espaviles i escrius quelcom!!!

Vla ha dit...

Hello Toni,
I have just spoken with Irantzu and she is hoping that u'll reach ur wedding day ! ha... if not,she is gonna married someone else haha.Poor u,so U have to try to get in time to ur wedding day! GOOD LUCK !
Send kiss to all of urs single friends ha....
Take care in this beautiful country full of nice traditions and very different people.
kissess Vlasti

Vla ha dit...

Hello Toni,
I have just spoken with Irantzu and she is hoping that u'll reach ur wedding day ! ha... if not,she is gonna married someone else haha.Poor u,so U have to try to get in time to ur wedding day! GOOD LUCK !
Send kiss to all of urs single friends ha....
Take care in this beautiful country full of nice traditions and very different people.
kissess Vlasti