dimarts, 15 d’abril del 2008

L´ABELLA AH-MAIA


"y a la pequeña abeja la llamaron Ah-Maia......" Bè, petita precisament no és. Desconec de què s´alimenten però gana no passen segur!

Avui als nostres estimats "pájarus" els hi hem fet una proposta "sorprenent" (ultimament ens estem lluint amb l´Alfonso) de cares a traspassar-la posteriorment al director de l´hospital. Els hi hem dit: Què us sembla si obrim l´hospital nou però en comptes de ficar-hi els homes, comencem per ubicar la maternitat i pediatria?????? " . Amb la cara pagaven!!!! Desprès han començat a divagar....divagar....i divagar....els hi hem donat 24h perque s´ho pensin perque dijous anirem amb la proposta al director, pot ser molt i molt curiós. El cert és que no ho fem per fotre, ho fem perque realment les plantes de maternitat i pediatria són les que estan pitjor i les que més es beneficiarien del nou hospital (d´entrada el nou edifici està pensat perque només hi vagin els homes). Ja veurem si tira endavant la nostra proposta. Per cert, els hi hem preguntat "què us semblaria traslladar la nostra (la seva vaja) oficina a les noves instal·lacions de l´hospital, amb més espais i en un edifici nou, Ui! ja l´hem tornat a liar......diuen que ja estan bè on estan i que la única cosa que necessiten és internet (gratis of course!!). Jo crec que és perque potser els tindríem més controlats......
"...Un camino cerca de un camino
todo el tiempo para andar,
un amigo cerca de otro amigo,
no morir de soledad.
Sobre la mesa hay,
una carta de amor
sobre la mesa hay,
una estrella de tu corazón.
Junto a ti todo es mejor
junto a ti la vida es algo más..."
Junto a ti, Panzer .
x l´Airantzu.
Historia de la canción: La oí por primera y última vez hace ya 20 años durante un verano en Villeguillo. La tenía grabada mi primo Oscar y pensé....la mejor balada del Heavy español!!!! Desde entonces no la había vuelto a oir y la encontré, por casualidad, en internet.
A vegades has de marxar lluny per valorar les coses que tens aprop.....

5 comentaris:

Bet ha dit...

Ei Toni!!!
Que maca la cançó!!! uooo!!! la Irantzu plorarà i tot!! ejjeje!! Molt mako!! si si si!!!
Avui he nat a comprar floretes per adornar el balcó!! Si, aquell balcó que bé coneixes!! Ara li donaré una mica de vida!! Però el millor de tot és que hi he anat amb uns tiquets de l'AJuntament, ara resulta que si compres una floreta pos te'n regalen una d'igual perque l'Ajuntament vol tenir els balcons de Figueres ben engalanats!!! S'acosten fires!!! ejeej!!!Espero que amb les floretes no em vingui cap abella d'aquestes.. que amb la por que els hi tinc encara fotaré les flors a baix del balcó i engalanaré el carrer!!!Espero que no passi ningu per sota!!
Apli, me'n vai un rato en bici!!!
Petonets!!!

Rosalina ha dit...

A casa, fa molts anys vam tenir una aBETlla maia...
A veure si quan llegeixi el comentari s'enrotlla i ens penja la foto perquè la veiem tots (que consti que jo ja l'he buscada, però no l'he trobada...)
Apa, Toni, a continuar escrivint; que això és com "el cor de la ciutat", cada tarda n'esperem un nou capítol.
Una abraçada.

PIBE ha dit...

Ei.. Gràcies per la foto de la fauna autòctona afganesa.
La nostra pròpia fauna va fent, ara ja dormen. La fauna empordanesa està amatent esperant les fires... totes les bestioles aniran a barrakes, com cada any; per cert, que el pregó el faran en Duran i en Maragall de Polònia...més fauna.
Ah! i parlant de fauna, des de casa nostra, també votem a fi que la Bet pengi la seva afoto.
I de la fauna esportiva, que ja veus que sempre l'hi acabo ficant en els comentaris, la bestiola més gran de totes es veu que se n'anirà al Milan (ja era hora, c.ll..s). En el seu viatge, se'n podria endur molts del seu ramat.
Per cert... hi ha lliga de futbol a l'Afganistan? Un partit entre talibans tindria el seu, diguem-ne, encant. Si no hi ha lliga, caldria que n'hi hagués, així potser pensarien en d'altres coses i deixarien estar les escopetes !!!!
Apa siau pisiau, fins demà !!!!

Irantzu ha dit...

Gràcies per la cançò...espero poder sentir-la aviat, i si pot ser amb tu...doncs millor! Per cert!!! ja tenim llums!!!! i la caixa de la cuina fora!!!!increïble no???? ha quedat molt xulo! llàstima que en Nuk ha fet de les seves i s'ha tornat a menjar la manguera!! que per cert no l'havia ni estrenada! l'he clavat a la paret per evitar-li temptacions i s'ha entretingut a fer saltironets mentre jo era a classe....i Bingo!!!! ha encertat!! la manguera a fer punyetes!!!(a la caixa deia que el plàstic era resistent....publicidad engañosa!!??...no era a prueba de perros...!!!)la propera vegada (si és que hi ha una propera vegada..) serà baratilla...pq em deixaré el sou en mangueres!! este perro nos va a arruinar!

Per cert Bet, jo també voto pq pengis una foto!!!!! vaaaaaa...

Petons.
Irantzu

Bet ha dit...

Sentit-ho molt per l'aclamació popular.. no he trobat la foto... ja em sap greu!Jo diria que l'h de tenir la mama...