dijous, 17 d’abril del 2008

NOMÉS EN PRIVAT....

Curiós això dels musulmans i la seva relació amb l´alcohol....
Pel que diuen els d´aquí, no poden consumir alcohol en públic, està prohibit per la religió, en canvi, està permès en privat, en "petit comité". Es veu que durant l´època dels russos, la beguda més comuna era, com no, el vodka i alguna altra que extreien d´alguns fruits. Més endavant, durant l´època talib, al ser tant religiosament radicals, el fet de consumir, encara que fos en privat o el simple fet de vendre alcohol, estava molt castigat (no m´ho vull ni imaginar) i era gairebè impossible aconseguir-ne una miqueta, ni a la gran ciutat Herat! Però, com he dit moltes vegades, aquesta gent és molt "pícara" i se les saben totes....que no hi ha alcohol a les botigues....doncs ens fem els cubatilles amb l´alcohol de l´hospital (!!!!!!!), "but it was very dangerous" diu el que ens ho explica, joder, i tant que és perillos!!!.

Avui, un dels nostres "cuentacuentos" particular ens ha vingut a veure al campament, està sol a la ciutat, la dona, les criatures, els amics, tots viuen fora......està tristot, els anyora i ens ha demanat quatre birrilles per pendre aquesta nit, en privat i a nosaltres ens ha tocat la fibra i li hem dit...cap problema, i a més, aquesta ronda la paguem nosaltres!!!
"Alza tu cerveza,
brinda por la libertad
y que el cielo te espere
pues el infierno es este bar
Si la noche es tan oscura que
ni tus propias manos consigues ver
ten seguro que amanecerá
y mientras tanto te invito a mi bar..."
La posada de los muerto, Mago de Oz.

Jo tambè em demanaré 4 birrilles que estic en una situació molt semblant. Salut!!

5 comentaris:

Dr Guiri ha dit...

Toni,
its not curious there relacionship with alcohol, its like all religions: preach one thing and do the opposite.The no alcohol is based on there unablenes to control themselves and drinkinf to excess, so the easest way of banning it was to say allah forbids it. pork (cerdo)is also disallowed, but not due to the pig being unclean, but because in the past many pigs were infected with the taenia solium ( una cuc parasito ) which is harmful for humans..therefore they are not allowed to eat pork..the problem with the muslim realigon is that it doasnt evolve with time....enough about religion.

So have a beer and eat some galtas.

ISIDRE ha dit...

Quuuuuuuue pachhhhhhhha Toni!!!
que tal, per una estona no sòc el primer, veig que el Dr. Guiri matina més que jo.
Tajar-se aquí ha de cantar més que unes castanyueles!
Ja beurem a barraques per ells!!
jejeje...
Estem a la recta final de l'AST, i ja s'acaba... :(
Veig també que s'ha de apendre inglish... fine fine!!!
Tonish asta la next comentarius, ok man, trinkin força i sobretoreixon in privat.
bayabay!!! ;)

Bet ha dit...

Que tal les 4 birrilles??? han sentat bé?? jo si no et sap greu me les reservaré per Barrauqes... ejejej!!!ja les faré a la teva salut!! jeje!! brindarem pel germanet famusillu!!
Tinc una bona notícia!! PLOU!!! He tret les floretes al balcó perque se reguin una miqueta!! jjejej!! que mones que són!
Bueno pos res.. a caseta a disfrutar de la pluja!
Per cert, he anat al dentista i m'ha dit que fis d'aquí a un any no hi he de tornar!! UEEEE!!!!
Petonets!!!

PIBE ha dit...

Ves per on, ja tenim una beguda nova per barrakes: cubatilla amb alcohol hospitalari. "Very dangerous", li direm.
Apa siau... el València campió de la Copa del Rei (3-1 al Getafe)

Unknown ha dit...

EEEii.. !!Com seguim nen??
Caram,caram..el tema de l'alcohol.. curios. Non coments..( ..) En fi !!
Ei dema ja tenim el soparillo de la yolanda.. yuhu,pero jo a fer nones aviat que dissabte doblo..Per cert, els nens de l'AST estan super nerviosos..aix..pobres! Jo ja els hi he dit que el dissabte al mati nirem amb en jose luis a fer pressing durant l'examen!! jaja.
Bueno , un petonas, i desde aqui.Tot igual, espero que aviat hi hagi canvis!!
Cuidat