dilluns, 21 d’abril del 2008

RECULLS DE PREMSA D´AVUI....

Gairebè a diari rebem, per diferents mitjans les notícies dels diaris espanyols, bè per gent que està subscrita o bè perque s´imprimeix l´edició digital. Habitualment els diaris són: El Mundo, el Periódico, l´As i el Marca. I gairebè sempre només les notícies més importants i sobretot aquelles que fan referència al país on ens trobem. Vull fer referència a dues notícies publicades avui, totes dues, en el mateix diari i que fan referència a la comentada visita de la nova ministra.

La primera notícia (edició digital) en paraules de la ministra i referint-se als militars d´Herat: "Habéis trasladado vuestra calidad humana a los civiles en los lugares en los que trabajáis. Civiles que ahora puedes disfrutar de la carretera que habéis construido y pueden ser vacunados en los hospitales que habéis levantado".

La segona notícia (edició impresa) en paraules d´una periodista que viu a Kabul: "En realidad, los militares ni han construido ninguna carretera ni han levantado ningún hospital. Lo ha hecho la Agencia Española de Cooperación INternacional (AECI) que no depende del Ministerio de Defensa sino del de Asuntos Exteriores y Cooperación..."
Què us sembla?? Quina dualitat d´informació en el mateix mitjà/el mateix dia..,,


"Aunque le cuadre
no me ladre buen señor,
ya sabemos de su parte
que es el ganador,
vengase conmigo
si me haría usté el favor
quitese la venda
cuando tenga la ocasión,
súbase la cuesta
y si lo aguanta de un tirón
De la vuelta al ruedo
recogiendo la ovación...."
El ganador, Rosendo.
Potser que ens aclarim una miqueta no? A mi em recorda quan anava a EGB i sempre hi havia dos nens barallant-se per qui xutava el penalti i feia el gol en l´ultim minut i s´enduia la gloria (que no era cap noia)......només que aquí estem parlant de Reconstrucció i això és millor no agafar-s´ho con un joc, de "medalles".

El Provincial Reconstruction Team és un binomi civil-militar on TOTS DOS tenen el seu mérit!!!!!!!

3 comentaris:

Bet ha dit...

Uola!!!
Vaya tela!!! això un mateix diari... sense comentaris!!saps, segueix plovent, ja va bé, aixi aquest estiu tindrem una mica més d'aigua!! no plou molt, però menys és res!!!jejje A més, millor que pligui ara que no pasa partir de divendres... a veure si per un any no tenim les fires passades per aigua!!!
Bueno pos res.. jo a casa fent baldeo de l'habitació petita!! de tant en tant ja va bé!
Petonets i no t'hi cansis gaire!!!

Unknown ha dit...

Caram,caram.. tela..aixo ja sembla la prensa del corazon..cada uno por su lado! en fi! Despres del dur dia del dissabte pos festeta.. i altres coses que em van passar, ja estic recuperada.Pero com sempre, dia de festa dia de pluja .A recollir amb cubells tota l'aigua!
Apa, cuidat!

PIBE ha dit...

D'això se'n diu contrastar notícies en un mateix diari... per cert.. pots dir el nom del diari??
T'acabo d'enviar un porquet però sembla que estàs a la cantina fent futbolins !!!!