diumenge, 27 d’abril del 2008

FESTA NACIONAL

Avui és festa a tot Afganistán, cel·lebren la diada nacional, bè, una d´elles....
Tal dia com avui però de l´any 1978 els afgans van fer fora els russos. Hi ha versions per tots els gustos.....hi ha qui diu que el 27 d´abril va començar la retirada, d´altres diuen que va ser el dia que va marxar l´últim soldat rus (qui deuria ser pobre noi? va dir adéu?) i d´altres fins i tot comenten que van abatre l´últim avió amb un centenar de russos a dins (tambè és casualitat que fos l´últim).....Bè, sigui com sigui queda clar que ells estan orgullosos del dia, no és per menys oi?
Val a dir que, si més no aquí on soc jo, van fer la feina perque jo no he vist ni un rús, ni vodka, ni ensaladilla, ni filete, ni muntanyes russes....je je je.
Nosaltres no fem festa,currem igual però sense sortir al carrer.....No ho entenc, si no cel·lebrem les festes de Spain o de Catalunya, i tampoc les d´Afganistan......d´on coi som?? i a on coi estem???? "Tierra de nadie?".....tindrè dubtes d´identitat nacional??, je je je.
M´hauré de passar pel futbolí o el ping-pong, amb unes quantes coronites segur que la trobo .....apa! i la ressaca que tal???
"...Cuando salga el sol,
seguiremos en el bar,
seguiremos sin dormir,
mataremos en la barra
nuestras penas con champán
vente, vamonos a emborrachar,
resacoxis en la barra,
resacoxis en el bar,
resacoxis en cualquier lugar..."
Resacoxis, Mago de Öz.
L´Irrepetible Gila i el telèfon: Oiga? es el enemigo? a que hora nos van a atacar? tan pronto? y no puede ser un poco más tarde? es que no nos gusta madrugar..... y si nos pueden devolver las balas de ayer, que nos hemos quedado sin...........Un monstre!!!!!!

6 comentaris:

Rosalina ha dit...

Hola,Toni,
Avui aquí també es festa: primer diumenge de fires a Figueres i la Mare de Déu de Montserrat, festa de la patrona de Catalunya.
He sentit per la ràdio que a Kabul ha passat alguna cosa en la celebració de la festa nacional...he arribat quan ja s'acabava la notícia i no sé què...
De tota manera millor que estiguis en un "racó de món; tierra de nadie"...por si acaso.
Avui de "barraquero figuerenc" no te n'escriurà ni un (tots dormen); per això prenem el relleu la "gent de seny",
Apa, que tinguis bon dia!

Irantzu ha dit...

...uf! bon dia. Fa un sol de justícia terrible!!! ideal per la ressaca :-( !!!avui més que mai et trobo a faltar! QUE DUR treure el gos al matí després d'una nit llarga!!!! El concert genial, ple de viejas glorias de Figueres....En Josu pobret, va fer el que va poder...en su línea... Aquesta tarda però, ens transformarem en persones, culturalment actives i al teatre 4hores de Mercè Rodoreda!!!!quin contrast!!! Los Suaves i la Colometa!!!

La Bet i jo tenim una SORPRESETA per tu!!!després la veuràs...
Petonets.

ps. Bet! truca'm quan t'aixequis, dormilona...!!!!

Irantzu ha dit...

Sandraaa! al final no te vi!! con tanta gente! estuve con tus amigas! El sopar de germans VI edició quan volgueu....Divendres, us va bé???? quedem i així ens connectem amb en Toni....Estrenarem el forn...així és que no prometo nada.....

Apa!
Irantzu

Bet ha dit...

Uolaaa!!
BUENOS DIAS POR LA MAÑANA!!! LOS BARRAQUEROS YA NOS HEMOS LEVANTADO!!! Com que som gent de seny... anirem a culturitzar-nos a la tarda!!!!
Toni, peazo sorpresa tenim per tu!!!! nuestro sudor nos costó!!! y nuestras cuerdas vocales!!! Irantzu, no és Josu... és YOSI!!!!! Hoy yo no... hoy la banda!!!! ajajjajaa!!!
Bueno vai a dinar...
Toni... només me sabia una cançó de les suaves.... no em vas matxacar prou de petita...
Sopar divendres... OK!!!!! M'apunto!!!
Ranxo, te truco avent dinat!!!!
Petonets germanet!!!!

sandra cunyaaaa ha dit...

Eoooooooo,
Us aixequeu una mica tard, no????
Ho del sopar divendres ja en parlem, ja m´explicareu les batalletes intríngulis del concert (el marujeo)
Petons
Sandra

PIBE ha dit...

Quina sort i quina enveja !!!! 4 hores de Mercè Rodoreda !!!! Llàstima que no tingui entrada. A alguns que hi aneu, sobretot, vigileu no dormir-vos; i no ho dic per l'obra, que ha de ser apassionant, sinó amb l'estat de somnolència amb el que us pogueu trobar.
TONI !!!! ja he llegit els resultats futbolineros. Terribles!!!! Si segueixes així amb els lejias, al final et trobaràs el cap de la cabra al llit, tipus "El Padrino".
Sobretot, aquest vespre estigues connectat per què la sorpresa val mooooooolt la pena. L'oso Yosi va estar genial.