divendres, 25 d’abril del 2008

FIRES i FESTES.....

DE LA SANTA CREU 2008.
Benvolguts Figuerencs, empordanesos, i gent d´altres contrades que sou a la nostra ciutat. Un any més ens trobem a les portes de la nostra festa major, dies en que la nostra vila s´omple d´alegria, per tots els racons, carrers, places, es respira l´aire festiu de la santa creu. Aquest any, com no, amb centenars d´activitats adreçades a tots, dels més menuts als més grans, pels que gaudiran per primer any i pels que ja en duen moltes al darrera. Sempre intentant fer quelcom diferent perque, un cop hagin passat, la gent les recordi com les millors de la seva vida, any rera any....i fins aquí el pregó (je je je).
Desde el PRT de Qala-i-Naw, Badghis, Afganistan. L´únic figuerenc d´aquestes terres llunyanes us vol desitjar que passeu unes bones festes i que disfruteu tot el que pogueu d´elles. A mi aquest any em toca mirar-m´ho (és un dir) desde la distància, el meu cos és lluny, la meva ànima és dins cadascuna de les cerveses que us beureu per barraques i que espero, alguna sigui a la meva salut (je je je).
"....Ponte en pié
alza el puño y ven
a la fiesta pagana
en la hoguera hay de beber,
de la misma condición
no es pueblo y su señor
ellos tienen el clero
y nostros nuestro sudor...."
Fiesta pagana, Mago de Öz
DISFRUTEU MOOOOOOOLT!!!!!
(per cert, és el segon comentari d´avui, l´altre és molt xulo)

4 comentaris:

Unknown ha dit...

Toniiiiiiiiiiiii!!
som la jordina i la judit!!!!
Avui hem anat al taller..i n'hem millorant el tema pompiers..(uuauuuu) com estan!!!! jejejej
Ei, queda entre nosaltres eh???
Esperem el proxim!!! Ho hem fet de pm!!!
com sempre erem els mateixos!
Apa , un petooooooo!!!
Nirem a barrakes per tu!

AURORA ha dit...

Ei Toniiii
JA veig que estas molt bé per terres afganeses, però que trobes a faltar les barraques!!! es farà estrany no veure't amb la teva cervesa arrepenjat a la barraca de la creu!
Per cert, que tal la visita de la ministra? quasi l'has d'assistir al part!
Apa, un petonet meu i de la Laura

Rosalina ha dit...

Ja han començat les fires: en Maragall i en Duran Lleida (de Polònia) han fet el pregó. Els gegants d'espectadors al mig de la plaça i l'Arnau, per primer cop, al mig d'ells (ja no li fan por)amb els seus amics del cole. L'Aniol amb l'avi, sense parar quiet i el mes lluny millor dels gegants.També hi avia els capgrossos: com algun dels que he d'anar a veure dilluns.
Apa, records de tots!

Bet ha dit...

Toni!!! Ahir NIT vai ballar la cançò a barraques!!!! PONTE EN PIE ALZA EL PUÑO Y VEN!!!!!