dijous, 3 d’abril del 2008

BYE, BYE.....

Aquest matí ha marxat el metge cap a Kabul a veure si firmem el conveni de col·laboració, anomenat MoU (jo em pensava que en Mou era el nom del del bar dels Simpson però es veu que n´hi ha més....je je je) i ens podem posar "manos a la obra". Jo m´he quedat aquí a l´oficina, amb tot l´"ambientillo" i a intentar passar-ho lo millor possible (Warcry-Mago de Oz-Saurom-Suaves). Tot el dia traduint documentació per l´hospital (peticions, gràfiques, fulls de seguiment de pacients....) a l´anglès i ara ja a punt d´acabar la jornada que porto desde les 8:30 davant de l´ordinador i la vista i el cap em comencen a dir, prou noi!!!.
Avui era el dia de descans del sol, està ennuvolat i fins i tot ha caigut una miqueta miqueta d´aigua, la justa perque no s´aixequi tanta pols! per cert, han arrivat els "bitxos", de moment escarbats gegants i aviat els mosquits i les mosques........quina ilu!!!!!!! esperem que siguin gegants tambè!!! (je je je) ja ens estan repartint els kill-puffs per l´habitació i el despatx i un repel·lent d´insectes per la roba, sembla que això de la prevenció està ben muntat. A més m´ha vingut l´infermer del ROLE 1 (la infermeria vaja, un dia parlaré amb més profunditat d´aquest tema) i m´ha donat unes pastilles, "toma para las diarreas" (???????) gràcies però de moment per sort vaig bè, a més aquí li diuen "Yala Yala", es veu que si la pilles és al principi i et quedes 4 dies tirat com una colilla, per la vostra informació jo no l´he pillat i suposo que ara ja no la pillaré (???).
Quin comentari més escatològic avui no? m´estarè cag.... en algú????

6 comentaris:

Rosalina ha dit...

Hola, estem aquí, l'Eva, l'Aniol i jo mirant el blog, i estem encuriosits per saber com son aquests bitxos gegants que corren per aquí...no ens els retrataràs?
Aprofita per fer aquestes cosetes abans no et vingui la feina grossa, que llavors no crec que et quedi gaire temps lliure.
Molts records de tots!

Unknown ha dit...

Hola toni; Si vols t'enviem una mica de la tramontana que ens bufa fa uns dies, per escampa els "bitxos".
Segons els homes del temps, ens pronostican una primavera de pluges, pero nosaltres pensem que per desgracia, d'aigua poca.
Reb una forta abraçada i que tinguis un bon dia.
marc i catalina

PIBE ha dit...

Cuando haces "pop" ya no hay "stop".

Bet ha dit...

Ei Toni!!!! Tu embadurnet bé contra els bitxos!!! en Marc te raó, si vols t'enviem una mica de tramuntana que aqui ja en tenim prou per uns dies!!!!
Fes una foto als escarbats... per cert... són a fora o te n'has trobat a la teva suite?? ecssssssssss
Apali!!! a cuidar-se i no agafar diarrera!!!!!
Petonets!!!

judit ha dit...

lazius!!!!!!!!!!que tal noiet ara fa temps que no t'escric pero et segueixo cada dia o cada dos!!!!!!!!vigila amb els bitxos gegants que no se't posin al llit!!!li podrias dir al de la taberna que us els faci a la planxa!!!be veig que estas genial i QUE TREBALLES!!
un petonas !
PD: ET TROBEM A FALTAR!!!!!!!!!!!!!
XAO XULO

Bet ha dit...

Bones!!!
Què tal el dia de descans?? com ha anat??? què fan els escarbats???
Per aquí com sempre!!!Per fi cap de setmana!! tot i que entre una cosa i l'altre no podré dormir gaire... però bueno.. ja no és l'estres d'entresetmana!!!
Bueno... esperant el teu comentari diari!!!!!
Petonets!!!