dimecres, 16 d’abril del 2008

"SIN PEGA"

És la frase més repetida del PRT (Juntament amb "a la orden"). Tothom la diu, tots els militars la tenen gravada al cap.....Que hay que hacer esto.....sin pega! Que hay que hacer lo otro......sin pega! Que tenemos que ir a.......sin pega! Que ahora ha cambiado y...........sin pega! Que la nova ministra de defensa es una dona........sin pega! Que és catalana.......sin pega! Que està molt prenyada.........sin pega! de veritat que així es viu d´aquesta manera el canvi en el ministeri, una altra cosa potser no tenen però disciplina, la que vulguis i més. Només hi ha un petit detall que no ha acabat d´agradar per aquí sobre aquest tema. Sembla ser que te previst viatjar a Herat a fer una visita a les tropes espanyoles (no se sap quan); Cal dir que el PRT d´Herat està sota la bandera italiana (no és espanyol) i que l´únic PRT de tot Afganistan amb bandera spanish és el nostre de Qala-i-Naw i, per tant, seria interessant una visita a totes les tropes! Ja semblo una més, oi? M´estic integrant que dona gust, volia penjar una foto que tinc però l´ordinador diu que ell tambè està en plan vago (s´haurà posat d´acord amb els pàjarus) i no me la deixa adjuntar, potser més endavant, tot i que aquesta l´hauria de guardar perque serà històrica!
Aquest migdia, desprès de dinar, hem pogut assistir a un recital de Karaoke de l´Antonio (jo no, l´altre infermer) a la cantina, amb cançons d´en Julio Iglesias, a mi m´ha recordat els diumenges al matí a casa els meus pares (je je je). Ens hem fet un fart de riure! jo he sortit plorant de la cantina! Sort que per dinar hi havia fanta de naranja y no mirinda que si no....!
"Y es que yo
amo la vida y amo el amor,
soy un truhán soy un señor
y casi fiel en el amor"
Soy un truhán, versió Antonio
(jo quan sigui gran vull ser com ell...je je je).

3 comentaris:

Rosalina ha dit...

El pròxim karaokee a veure si és de l'Aznavour, per tornar-te a les lluites maternofilials dels dissabtes al matí.... Je je...em sembla que el vàreu arribar a odiar encara mes que a l'iglesias i fins i tot que a en serrat.
Bé, confio que t'hagi arribat la foto de la fauna autòctona primitiva.

Bet ha dit...

gràcies per la definició mama.... fauna autòctona primitiva... sense comentaris....

Dr Guiri ha dit...

Toni,
rememeber to reserve a room if she decides to give birth while in afganistan...in the new hospital of course, the child will then be a CATASTANI, a bit like you. Will sstart collecting 5 euros to buy a gun proof vest child size (car seat will not be much use). Don't forget to put a little bit of ratafia in the biberon je je je