dissabte, 5 d’abril del 2008

SOPAR DE "NENS"........


M´he enterat que aviat hi haurà un sopar de les nenes de l´hospi (no m´espereu, no....je je je) aixì que ahir al vespre els "nens" d´aquí ens vam avançar i van fer un sopar d´infermers.........Ara estareu pensant amb els afgans de la foto eh??? pues va a ser que no! va ser amb els DUIs del campament, l´Antonio (mira quina casualitat eh? un dia el comentari girarà la voltant d´ell exclusivament, un personatge de 1.000 vivències), Juan i Diego, uns paios molt ben parits i desprès de festeta al mesón a fer unes rondes de "brezzers" (que no és un ambientador....) i uns billars. Quina ilusió estar durant un parell d´hores parlant dels problemes d´infermeria a Spain i comparant la situació entre el nord i el sud d´allà, parlant de metges (je je je....) i de la feina en general, va ser com transportar-me durant unes hores...........vaig anar a dormir content en tots els sentits (je je je).

Avui hem tornat a la realitat del dia a dia però "que me quiten lo bailao", del dia d´avui millor no comentar rés, només que al matí he estat a l´hospi i a la tarda he escoltat més de 60 cançons........

D´aquests infermers no val la pena penjar cap foto oi? o potser sí, que últimament el "cuentakilómetros" ha baixat una miqueta, eh? je je je)

Millor us penjo l´ambulància i llestos (encara que no ho sembli, sí que és ambulància, amb camilla i tot!!). i tambè es diu VAM, semblant, és un VAM-TAC (Vehículo de Alta Movilidad TACtica).

10 comentaris:

Unknown ha dit...

Toni, si vols que el teu "cuentakilometros" en comptes de baixar, se incrementi com l'esquma, no et queda mes remei que fent-se arribar fotografies de les infermeres lleugeres de roba .
L'ambulacia sa sembla mes a un tanque o a un coche funerari.
Que tinguis un bon dia, et desitgen en marc i la catalina

Bet ha dit...

Ei germanet!!!
Jo vull veure la foto dels infermers!!!! perque el afgans si i aquests no??? no s'hi val!!! això és discrimiació positiva!!! però negativa per les d'aquí!!!
Marc em sembla que infermeres lleugeres de roba no crec que en trobi gaires.... jejejeje!!!
Bueno... jo he anat amb bicicleta una horeta casi1!! tot un récord! però guai!!!!
Ara continuo amb les joietes!!
Petonets!!!
Ah!!! peaxo ambulancia!!!!!! sense comentaris!!!

Isa ha dit...

Toniiiiii, que et tic abandonat...noi, m'he passat una bona estona llegint el teu blog. A Figueres entre esmorzars a Can Costa, cafès i visites no vam tenir temps per llegir el teu blog. Sorryyyyy! Però bé, la Irantzu ja m'anava informant i em va fer molta ilu parlar un moment amb tu. Nosaltres vam tornar a Frankfurt dimarts :-( Em va fer pena deixar el nostre estimat Empordà. Ara hi tornarem pel vostre casament!!!! Això ja és d'aquí no res, eh? Ui, m'haig de posar les piles i comencar a fer el discurs per a la Irantzu. A veure si aconsegueixo que plori una mica jejejejeje!!!! Després et passo unes fotos del bateig.
Bé, ara ja torno a estar enganxada al blog i ja t'anirem escrivint.
Petonets dels teutons!!!!

Cuca ha dit...

EO, Toni!
Veig q tot molt bé!
Sento no haver-te escrit però he estat molt enfeinada però si q he anat llegint alguna estona el teu super blog.
Ahir vaig anar a Madrid a escollir plaça, va estar bé allà al ministerio de sanidad y consumo, ens van tractar molt i molt bé! Aniré a fer la residència al Santa Caterina. Poder la gent de l´hospi s´enteren pel blog, encara q estiguis lluny t´enterès de les primeres notícies.
El dia 18 fan la meva despedida i encara q no hi siguis físicament i estaràs present. Bé quan arribis ja farem un sopar de nenes! Per cert ja saps quan vens?
Vinga, molts ànims i disfruta d´aquesta aventura.
Un petonàs ben fort!!!

Cuca ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
PIBE ha dit...

Ei, noi.. res, qe avuihem anat a veure el Figueres. Demanaré que el passin per satèl·lit, així el podràs veure. La història de sempre, golejada (10-1) contra l'Aro B. Ara ens dediquem a fer porres per veure qui endevina el resultat... és més difícil que fer-ho amb el barça, però molt més divertit.
Veig que a can afgà tot continua bé, esperem que duri, i que cada dia en tens una per explicar. M'agraden aquestes ambulàncies que semblen tancs de combat... més que res deuen ser pràctiques.
A l'Empordà com sempre, sense ploure, bufant un xic de vent i començant a apretar la calor i la disputa política se centra en el transvassament de l'aigua del Segre al Llobregat: els de Polònia es freguen les mans !!!!
Apa, nanit.. demà ja t'explicaré com a anat el Fraussa !!!

Dr Guiri ha dit...

Toni, all men, now I know why I was in the dutch navy--at least I had a female nurse..je je je.

See if you can bring back a VAM-TAC, a bit of yellow and orange paint and presto..un GM02 de deu mana.

Toni ha dit...

Hola Toni ¡¡¡¡

Ostres quina ambulancia més xula ¡¡¡ no pasaria per la meitat de carrers dels pobles de la nostra comarca( tinc entès que els humbies són molt amples ). Ahhh estic amb el comentari d'en marc... no hi ha infermeres? jjejeje.
Ja vaig veure l'article d'en Josep Maria a l'Hora Nova...comences a ser famós per aqui...bé més que abans jejeje.

Una abraçada i records

PIBE ha dit...

Hola tu!! (soc l'eva) què tal?¿?¿ és diumenge.... no has escrit res?¿?¿? Avui hem anat amb els nens fins a vallter a tocar una mica de neu, han baixat amb trineu els dos petits... s'ho han passat molt bé, tot i que ja casi no n'hi havia de neu!!, després hem anat a dinar a Setcases i baixant hem parat a Vilafant que la bet tenia parada de joietes a la Fira del Conill. Una pregunta... en aquesta mena d'ambulància hi quep una persona amb camilla estirada i algú que l'acompanya?¿?¿?¿? Au un petonàs i fins demà!!

Irantzu ha dit...

Ei hola! vinc de treure el gos! bé, francament continua treient-me ell a passejar a mi! però mica a mica el vaig domesticant....aquest matí casi li trec un ull llençant-li pedres...com que es mou tant...! però tot controlat, això si, si algú té els dvd's del "encantador de perros" doncs m'aniria bé!!!!!S.O.S!!!!!!! ha tornat fet pols, ha begut aigua com un boig..babejant i fent pastetes al terra, després s'ha passat la tarda roncant al seu coixí! però ara ja ha tornat a carregar piles pq vol pujar a la taula tota l'estona i tocar el teclat, potser vol dir-te alguna cosa...espera...què vols Nuk? "JGHPAOIE4 VKJADÑ CIKJHOIU KUHIUGYGLUIU´NQWOMHUO MALPIFJQM AFSDÑI COI ROITMWOAMF OIQJ" veus? això en llenguatge caní vol dir: "Torna aviat Toni i juguem amb la pilota com déu mana..que aquesta no apunta bé i em tira les pedres a la caraaaaaa i a sobre vol que les vagi a buscarrrr, guau! guau! guau!!"
Com veus, el gos també diu la seva!

Bé, em penso que hauré de marxar pq hi ha un que s'està impacientant..(té gana, és la seva hora de sopar!!) doncs vinga, apa vaig a donar de menjar a les bestioles!! Nanit.
Irantzu