dimarts, 1 d’abril del 2008

POWERPOINT







Ha arribat el meu moment......... Hehagut de fer una presentació en powerpoint pel Ministry of Health, curteta i en anglès (xupat!!!). En un parell d´horetes l´he enllestit i quan l´han vista m´han preguntat "¿Tu has hecho un master en presentaciones?" y yo he pensat "a Noe le vas a habla de lluvia" (de bon rotllo, eh? no penseu). En definitiva que els hi ha encantat tot i que jo penso que es podria millorar.....

Si vosaltres heu canviat d´hora, nosaltres hem canviat a l´horari d´estiu, una alta genialitat del nostre cap. No te "desperdici": Comencem a treballar a les 7h del matí (?????) fins les 13h i a la tarda de 15h a 17h, després lliure (??????) Ui!!! quantes activitats que hi ha aquí per fer fins l´hora de sopar.....ui! no se si anar a la biblioteca, al gimnàs, a la piscina, a una terrassta a fer el toc.....No hi entenc rés, però va així i ho haurem d´acceptar (curiositat, ell ha vingut a les 9h.......).

D´altra banda suposo que tots heu comprat l´Hora Nova d´avui, eh????? A la pàgina principal trobareu un escrit d´en Josep Mª on descriu una miqueta la meva aventurilla per aquestes terres. Les podreu anar seguint en format reduit de tant en tant en aquest diari, és una altra manera de fer arribar a més gent la realitat d´aquí (encara que sigui una mica en clau irònica....ja sabeu com soc......je je je). Només vull felicitar-vos per la iniciativa i tant de bò serveixi. Gràcies!

Foto: Festa afgana on només hi trobarem homes, n´hi ha uns quants. Ideal per veure com van vestits aquesta gent (dones no, per variar!). A les dones és molt difícil poder fer fotos perque ho tenen prohibit, a vegades en pots fer alguna de "refilón"........

8 comentaris:

Bet ha dit...

Però si són tots iguals aquests homes!!!! jajajajajjaa!!! Les seves dones els distingeixen???
Em sopren... tu amb una peaxo presentació i en anglès... t'estas superant germanet!!!
Que guai no aquest horari... te permet anar a la platgeta!!!! jejejeje
Jo segueix amb les meves joietes!!! Per cert... Diumenge estic a la fira del conill de Vilafant!!!! www.fetamabet.blogspot.com!!!!
Au, ja he fet una mica de publicitat!!!!
Petonets!!!

PIBE ha dit...

Quina festeta.. si semblen les barraques de Girona un diumenge al matí.... Tot i així, molt animada no sembla, no... clar que sortir de dia, amb el sol de cara, tampoc sembla gaire engrescador.
Apa, aquí, sugus rera sugus, anem buidant la bossa... ja se n'ha menjat un terç.
Ara ens n'anem al frausa a fer uns quitilllus (la gerra la deixo per quan tornis) i a veure l'espectacle blaugrana (espero que no sigui dantesc, com l'altre dia) i el dia 13... cap a Calabuig: ja et pots anar entrenant, ja, ara que tens les tardes festa.

PIBE ha dit...

hola, sóc l'eva...... ets una mica més famós avui, eh?¿? ja he comprat l'hora nova, ja!!!. (que no et pugi al cap però...vale?¿?. Bé, per aqui tot bé, això del canvi d'horari em fa tornar lela i aquests petits cada dia van a dormir més tard!! El teu horari nou no està malament.. aprofita't per entrenar a bàsquet!!! M'agradaria veure't parlant amb anglès, el teu accent deu ser d'un empordanès que t'hi cagues!! Apa, bona nit i fins demà que ja és dimecresssssssss

PIBE ha dit...

Ahh per cert (torno a ser l'eva) mitja part i el barça guanya 0-1 gol de l'estrella Bojan!!! aquest nano és un crack!!!! I el de bàsquet ha perdut contra el macabi...
(li he pres el comentari a en pibe, jajjajaja)
bona nit

Bet ha dit...

Ei!!!
Final del partit 0-1!!!! un peu a semifinals... no ens enganyarem.. a la segona part han patit molt!!! aix... jo no sé si vendrem l'entrada pel barça-espanyol...

Dr Guiri ha dit...

Toni,
I thought the foto was the audiance for your presentacion: all you need are the 5 fish and 2 baguets to feed the five thousand......(apolagies for any catholics on the blog..jejeje).

So giving presentacions in english, now you know how I feel everytime you ask me to give another class in catanyol (catalan-spanish for the uneducated).

La Pont ha dit...

I want to see the tinya picture!!!!!
By the way, I thought people in the picture were waiting for anything. Everyone are sitting!!!! If all the parties are like this, I'll prefer have a party with soldaditosespanyolestodoporlapatriaI'm sure would be more interesting!!!!!!!!!!!

Bet ha dit...

No ens exliques res avui????