dimarts, 8 d’abril del 2008

LA BARBA

(és el 2on comentari d´avui, mireu l´anterior)
Suposo que ja heu vist el "peazo foto" del diari oi? Es veu tota la barba, eh? (que per cert,ja no la tinc................ així...........ara la tinc més llarga!!)Entre les grenyes i barba ja gairebè no es veu la cara (ni falta que fa, oi? pa lo que hay que ver!). Avui és el cumple del meu segon nebot preferit, l´Aniol, està fet un torete!!! Eva, envia´m foto del meu preferit que així la penjo, i si pot ser amb el sugus a la boca (je je je). Es que no us ho he explicat mai però el meu fillol, l´Arnau, s´ha de menjar un sugus cada dia fins que jo torni, en total són 90!! s´està posant les botes! perque ja en deu portar 42 si no m´equivoco, si de cas ja l´acompanyaré al dentista desprès (je je je).
Avui és el dia mundial de la Tubercul·losis (Ahhhh!!!) i a l´hospital hem fet una cel·lebració por todo lo alto, tenim un programa amb reconeixement internacional (és veritat). No varia gaire de les cel·lebracions a que estem acostumats, parlaments de les autoritats, regals pels participants, el Mullah amb les oracions a l´inici i al final de l´acte, això ha estat interessant, la veritat és que m´ha sorprès les ganes que hi fiquen i el sentiment que hi fiquen; I tot això amb en Toni sentat al costat del governador provincial (que serio eh?), tot en dari, of course! però aquesta vegada no m´he adormit i he aguantat com un campeón. M´han regalat una agenda i un rellotge de paret (?????) es veu que per aquí es considera un gran regal......(és una miqueta....curiós), i tambè un "titulillo" d´agraïment del govern a l´Agencia pel nostre suport i col·laboració, està bè, veieu com hi ha un altre tipus d´accions a Afganistan i que no estan rel·lacionades amb la destrucció i la por!
Una experiència, sobretot la part dels Mullah, interessant, molt interessant.
Gràcies per l´article Josep Maria!!!
"Tengo un puñado de grandes ideas,
y estoy perdido en este desierto,
el viejo club de los perdedores,
hizo de mi el socio perfecto,
pero esta vez tengo la respuesta
y serviré a mi suerte la mejor bandeja
Hagan juego señores,
el mundo está en la mesa,
todos contra todos,
esa sera mi apuesta"
Todos contra todos, Tako.

Per la Irantzu, un petó

7 comentaris:

Bet ha dit...

Si Eva, enviali una foto de l'Arnau!!!!! Seran famosos els nostres nebodets!!!!Que guapos que són!!!! (tieta babejant... jejejejej)
Toni, potser que t'afeitessis una mica, no??? estaria bé!!!! com a mínim se't veuria la teva gran guapura fashion!!!!
Isa, ja parlarem de negocis.... jejejjejee!!!!!

Irantzu ha dit...

Ei!!!!!!!!! Tako!!! gràcies company! només et queda el nothing else matters!! y caigo redonda a tus pies para siempre!!! Per cert, la foto al diari era quasi de tamany real!!!! jejeje...està bé que segueixin les teves aventures!!!surt el casament i tot...a la propera sortim a l'hora rosa!!!jejeje...

Envio un petonet molt i molt gran a l'Aniol...que cada dia té el guapo més pujat!! s'assembla al seu tiet!!!MOLTES FELICITATS!!!

Et deixo que vaig a classe! Petons i fins demà.
Irantzu.

la ferrer ha dit...

Hola Xulo, per fí dono senyals de vida.Ja ho sé, ara feia uns dies que no et deia res.Però que vols que et digui....vaig una mica atabalada....
reunions de simulacre,reuions de comisió de festes,excursió de la nena,rentadora aquí,secadora allà....
Per cert, si tens alguna idea genial per la despe de la Casabella o bé vols que li fem arribar algun dels teus discursos religiosos, ja ho saps,però per correu privat no fos cas....
Felicitats pel nebodet tant guapo que tens sort que no s'assembla al seu tiet...je,je.
Bé molts petonets i segueix endavant amb la teva gran missió.
Cambio y corto.

Unknown ha dit...

Moltes felicitats al rei de la festa "L'ANIOL" que en el dia d'avui far un any.-
No estic conforme amb la manifestació de l'Irantzu, que cada dia te el guapo mes pujat i s'assembla al seu tiet; que mes voldria en Toni . L'Aniol es tan maco com el seu germa ARNAU I NO SE'N PARLA MES.
Demà mirare el diari de l'hora nova.
Reb una forta abraçada de la catalina i en marc

Rosalina ha dit...

Ei, que el meu nen quan era petit era guapíssim! Un dia d'aquests busco en el "baul de los recurdos" i us penjo una foto d'en Toni quan era petit i corria sempre al darrera d'una pilota. Per cert, la primera paraula que va dir va ser "oté" que volia dir "piloteta". Potser en dari "oté" vol dir alguna cosa? (Qui sap si era una premonició, perquè professional de la pilota no ens ha pas sortit).

Unknown ha dit...

Bé, primer de tot us volem agrair totes les felicitacions que hem rebut en motiu de la celebració del primer aniversari del nostre fill aniol (que és guapo guapo, ho sabem). Per altra banda, la foto de l'Arnau està en procès (segurament demà en toni la rebrà, hem tingut un petit problema tècnic).
Isa... parlarem......
Per cert, records al noruec !!!
Bé Toni, m'ha agradat molt que ens truquéssis per felicitar l'Aniol, i l'Arnau ha estat molt content de parlar amb tu!!
Demà t'enviaré el mail.
Nanit a tothom!!
1 sugus menys

Irantzu ha dit...

Jo voto perquè la teva mare ens passi una foto teva de quan eres petit...!!!! i la penjes al blog!!!! i que tothom vegi la monada que eres!!!vaaaaaa...... siiiiiii.......
Així tindrem als tres nens, l'arnau, l'aniol i en toni....jejeje

Fins després.
Irantzu