dissabte, 19 d’abril del 2008

MOVIMENTS MIGRATORIS "EUROPEUS"


Curiós això que aquí no existeix el concepte de "cap de setmana" (tampoc hi ha ponts...). Només hi ha un dia de festa setmanal que és els divendres i la setmana torna a començar el dissabte. És curiós que aquest dissabte i diumenge, i no és primer, els nostres "pàjarus" han marxat gairebè tots, només en queda un i jo crec que és perque s´ha despistat, en tenim 4 que, de forma molt subtil han anat migrant a veure les famílies o a fer "encàrrecs" per l´hospital. Mentrestant l´Alfonso i jo mateix, els europeus, estem aquí integrats en el calendari afgà, i els del país es van integrant en el calendari europeu.......a veure si amb tant canvi de papers seran ells els que tornaran a Spain al juny per descansar......tranquil Airantzu que n´hi ha un que diu ser "enginyer aeronàutic", és un pàjaru de mar........je je je.

Ara, m´agradaria que us mireu la foto. Avui li he preguntat al "pàjaru despistat" (despistatus aerius) perque tots els burkes són blaus (ui! que atrevit!). M´ha comentat que a diferents ciutats afganes són d´altres colors (negres, blancs....) aquests els fabriquen a Herat i són de molt bona qualitat i quan els rentes no s´encongeixen.......i jo he pensat............quin detall noi! ben tapadetes però amb classe i roba bona! (no comment). Potser no ho apreciareu però el bruka ho cobreix tot excepte els peus......i aquí ve la surprise! gairebè totes les dones porten sabates de taló!!! Possiblement la dona afgana seria molt presumida (guapa o no guapa) si la deixessin perque per caminar amb talons per aquests carrers te un mèrit "enorme"!!!
Per cert, la ministra la tenim a Herat, aquí sembla ser que no vindrà........una llàstima perque segur que portava "chacons" tambè!


"...i es tornarà,
ocell per un dia,
i d´entre les cendres,
podrà....volar,
això no és cap joc,
deixeu-me volar,
jo soc lliure de fer el que vulgui,
no em treieu la llibertat...
Voleu emprenyar als veins!!!"
El vol de l´home ocell, Sangtraït.

Dedicada al "despistatus aerius" que s´ha quedat solet.

4 comentaris:

la ferrer ha dit...

Ei,Antoniu!!! Misión cumplida!!!
Vas estar en tot moment amb nosaltres al sopar de la Yolanda, fins i tot vas ballar i tocar la guitarra.Evidentment et farem arribar les foticos.
Van fer un mega-show super currat i ens ho van passar molt bé.Va ser una gala de programes friquis on la Yolanda va haver de ballar el chiqui-chiqui, també fer d'una de les parelles de "Escenas de matrimonio",ballar una dansa de ventre amb la Inma i la Laia de profes de Fama i finalment varem cantar la canço típica de cada sopar dedicada a l'homenatjada.
Després la Yolanda va tenir el detallas de donar-nos una foto individualitzada amb ella on hi va posar una dedicatoria, superxulo és una crack.
Ah, per cert això de portar els soldaditos el dia 14, ja t'ho has pensat bé? jo no dic res.........
però si ha de ser una mesura perquè vinguis més aviat, endavant.
Vinga cuida't molt, un petonarro.

Unknown ha dit...

bon dia.. o bona tarda..o bona nit.. No se pas ja a quina hora som.Despres de la festeta d'ahi i no poder dormir fins a les 5 de la matinada,aqui esta la jordina aguantant tot el dia a l'hospi com una campeona.Se'm tenquen els ullets..pero be, sobrevivire! Ahir ens ho vam passar molt i molt be, i ja saps que vas estar present en tot moment!!!
Un petoneet.

Irantzu ha dit...

Quina estampa més afgana! és una foto molt xula. Però qué trist! per nosaltres és una curiositat i per elles és el pa de cada dia! què fort que hagin d'anar així. Em sorpren que els bebés no s'espantin!Per altra banda està genial el turbant que porten els homes...a veure si n'aprens a fer-te un et quedaria prou bé!!

Veig que les teves charlies van de festa en festa!!!y claro: noches alegres....mañanas tristes....Nenes, per a la propera col.loqueu-li al esqueleto la foto que li vaig dir a la Imma!!!

Bé me'n vaig pitant que com sempre, faig tard!
Petons.
Irantzu

Bet ha dit...

Uola!!!
Acabem d'arribar de veure el barça- espanyol... empat 0-0... que trist... hi ha hagut mocaorada pel presi i perl'àrbitre tb. que era una mic amalo!! jo ja portava el paquet de mocadors per treure'n uns quants!!! En sho hem passatmolt bé!! llàstima que hagi empatat i no haguem vist ni un golet.. però bueno, comencem a estar-hi acostumats!!! Per sortir de barna un merder bastant important... però ens n'hem sortit milor que l'última vegada!!!
Tema dones... és guai poder saber això!! l'altre dia m'ho deien que les dones sota el burka anaven molt mudades, suposo que les sabates de taló formen part d'això!!!
Bueno... no faré cap comentari de l'abeja maya... sense coemntaris..... jejejejee!! No es pot negar que era molt mona de petita!!! ajajjja
Petoents