dilluns, 31 de març del 2008

ATURATS!

Tenim el projecte aturat! Estem pendents de la signatura amb el ministeri d´un MoU (memorandum of Understanding) que és el "contracte" que estableix les funcions i obligacions dels uns i dels altres en el projecte de salut. És el famós viatje a Kabul que vaig comentar i que en principi és aquesta setmana, tranquils, en principi van el coordinador i el metge (que és el que se l´ha currat) i jo em quedo a QiN. En part em sap greu perque segur que és tota una experiència i podria explicar més aventurilles, però crec que hi haurà altres oportunitats durant l´any i ara com ara la situació aquí no està per tirar coets (bè...si que està) però tot controlat, no patiu.
Així que com que a l´hospital tampoc hi pintem rés de moment, ens quedem al despatx repassant coses de l´any passat, números i números i números......Apassionant!!!! Si més no, avui ha vingut un cas interessant al campament, la filla d´un poli que tenia "tinya" al cap, li hem pres una foto (que per suposat no penjaré) i se l´ha tractat, esperem que en un parell de setmanes la cosa estarà controlada però la veritat és que ha estat impactant! El que es veu aquí no es veu allà.............Es una experiència!

3 comentaris:

PIBE ha dit...

Veig que això de les peticions funciona. Una mica d'història, què tal?
I es ben veritat que l'Espanyol també està en desgràcia però, com que sempre estan igual, no és notícia.... jejejejejejeje.
Hagués estat bé, Toni, anar a Kabul. Perillós, sí, no t'ho nego pas, però suposo que, en el fons, t'hagués agradat anar-hi.
Doncs res, aquí a l'Empordà bufa la tramuntana, el PuigNeulós està enfarinat i ja hem canviat a l'horari d'estiu.... kina konya!!!!!
http://usfpibe.blogspot.com/

Bet ha dit...

Uola!!!
Com diu en Pibe ha bufat la tramuntana tot el dia... a més amb el canvi d'hora, ser dilluns, la fred que feia de bon mati i veure que encara és fosc... KINA SON i que bé que s'estava al llit!!!!jejejejjeej
Bueno pos res de nou per l'Empordà... Avui un dia normalet...
A la tarda li he fet un anell a la mama que m'ha quedat de nassos!!! ja te l'ensenyarem!!!!
L'excursioneta a Kabul... bueno, ja hi haurà altres ocasions, pèrò si és perillos potser millor que no n'hi hagi!!!
Petonets!!!! i records de'n Mikel!!!

Bet ha dit...

Ei Germanet!!!! Que surts al diari!! Mitja pàgina a l'hora nova per parlar del super empordanés a l'Afganistan!!!! jejejje!!!! Ara ja casiéts més famos que en Dalí!!!! ajajjaja!!! Per cert, en Dalí havia anat a l'Afganistan???
Hi ha la foto de la plaça amb els cotxes i troços del que tu escrius al bloc!!!! que guai!!!
Apali famosillu, que vagi molt bé!!!
Bet