dimarts, 18 de març del 2008

OFERTA LABORAL

Aquest és el número d´infermers que diu el director que li falten per poder treballar en condicions (ja n´hi ha 14 que "se la rasquen" força o sigui que...) , així que si algú s´anima a venir......el sou són uns 180 dolars al mes, un lujo! i amb totes les avantatges de treballar en una institució com aquesta i amb una gran projecció...........
Després de més d´una hora amb el director no he pogut treure rés més, i això que jo anava amb una bateria de preguntes que no vegis......però la resposta era sempre la mateixa, "we need human resources" (com tothom!!!), i lo millor ha estat quan li he preguntat per les necessitats formatives que m´ha dit que volien de tot, però sense especificar. I quan li he preguntat que si hi havia alguna cosa a millorar de l´hospital, m´ha dit "we need human resources", i ja està. La resta de l´hospital bè.... i així tota l´estona.......

Hem passat visita a la maternitat (UFFFF, UFFFFF, UFFFFFFF) i cap al camping un alltre cop, ara ja fins dissabte.
Quan anavem a dinar ens hem enterat que hi ha hagut molta moguda a 30km d´aquí i els soldats han marxat en comitiva i amb cara de pocs amics, sembla que hi ha hagut tiros amb un convoy militar español, no se..... (només faltava cantar la canço ardor guerrero....). Al final no ha estat rés greu i han tornat tots "enteritos", els helicópters han fet la feina desde dalt. Un susto!!!! Tot bè, no us espanteu.
Bè, nosaltres com si rés, l´única cosa que ara ens tindran tres dies tancats per si cas.....doncs rés a passar-ho bè aquí dins = Festetes (es que ens obligen a fer-ho.....jo no vull però si s´ha de fer....)

En fin! Molta feina de despatx i de moment sense cap mini-resultat visible i la gent d´aquí tampoc es que estiguin molt per la labor de voler canviar......i ara ja fins la setmana que ve no tornem a l´hospi, a veure si tornen tots els jefecillos i ens posem "manos a la obra".

1 comentari:

judit ha dit...

hola lazius!!!!!!!!!!!!!!
veig que segueixes com aqui de festuki en festuki!!!!!!!!!ets l'hostia.
veig que et va tot super be, i que no paras de fer horas de despatx, ja tindras prous heparines???jejeje.
si vols que et faci cas el mandamas hauras de fer com nosaltres amb el nostre exsuper de tardes, trucar trucar i trucar fins a desquiziar-lo!!!!!!!!!
portat be i cuida't molt. un petonas xao
PD: ets segueixo gairebe a diari pero lo d'escriure ho porto fatal.
estan bonissim aquest infermers!!!!!!!!lo que no te sapigut reconeixer , a on estas tu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!jejejejejejeje