dimarts, 11 de març del 2008

IED´s

Tancats en el PRT durant 2 dies!! Estem sota amenaça d´un possible IED´s (Improvised Explosive Device), es a dir un d´aquest que van carregats d´explosius en el xaleco i que són indetectables. Per tant, ens quedem 2 dies tancats en el càmping (.....serà etern!!!!), sort que tenim piscina, cinema, karts, hípica, senderisme, rocódrom, discoteca, pubs i restaurants que sino.......Ah!! i cambreres en patinet que ens porten el martini a l´hamaca!!! quina vidorra!!!(je je je).

7 comentaris:

Bet ha dit...

Ostie... kina por!!! tu per si de cas no facis abraçades a ningú... no fos cas que tingues una panxa falsa i volessiu tots!!! ves en compte!!!
Petonets i records!! Ja no fa fred!!! fa solet!!!

Irantzu ha dit...

Ei company! estigues tranquil i fes cas de tot el que diuen!!! aquestes situacions seran habituals així és que calma! avorreix-te molt, molt, molt i molt...tot menys sortir volant pels aires!!! pobre de tu!!!! Aquesta excusa, és bona però NO em serveix per fugir del casament!!!!jejejeje...Per cert!!! hem acabat vilment amb la garrapata del Nuk!!

Dr Guiri ha dit...

Toni,

if you see a nice watch at the side of the road..DON'T TOUCH.
My advice: stay in the bar, at most you will get a hangover (resaca- for the people studying english).

sandra cunyaaaa ha dit...

Bones xaval,
avorrit???? Ara seria un d´aquells entranyables moments per jugar al TABU, pictionary, trivial y otras especies , no creus????
Per cert et faig saber que la irantzu està MISSING (diu que es dedica a estudiar i només fa que currar i currar, que si català,que si la Creu, ....però també segons sé ha fet algun soparet por ahí (res serio). Lo que la porta de cap són les anades i vingudes a treure en Nuk ....). Seguiré informant .
Cuida´t molt

Unknown ha dit...

Hola tu!!! estic del teu nebot fins a dalt de tot!!!! ufufufuf ara ja és al llit però....a el senyor li venen les ganes de jugar quan és hora d'anar a sopar i dormir...i au!! a plorar!!!. Bé, veig que tens dos dies lliures d'obligat compliment, doncs res, a descansar que ja portes uns dies aquí i pel que veig no pares..Per cert és guai aìxò de repassar una mica l'anglès (ho haig de llegir dues vegades per captar-ho!!...). Au!! fins demà.. e'n vaig a sopar i a dormir aviat que el petit aquesta nit passada tenia ganes de juerga....

la ferrer ha dit...

Ei,Toniu amb la festeta si més no et posen contentillo i es fa de més bon passar.Estic contenta que t'ho agafis el més bé que tú saps, i si t'aburreixes gaire, canta, que quien canta su mal espanta!!! Ole!!!
Ja tenim l'examen preparat pel dilluns dels TTS.Ja poden estudiar o sino......que Deu els agafi confessats......no hay piedad!!!!
Ja et tindrem informat,cambio i corto.

Irantzu ha dit...

Hola Toniiiiiiiii, sòc l'isidre!
Quina por, una cosa és veure-ho per la TV, i l'altre que li passi a un conegut.
no treuen la roba com a urgències?
jejejejeje.
que et vagi tot molt bé i que disfruta el que puguis.
una abraçada :)