dilluns, 3 de març del 2008

QALA-i-NAW. PART I (hi ha molta cosa)

SORPRESA!!!! He arribat a QiN a les 9h del matí. M´ho van confirmar ahir a les 23h. Vol amb el germanet petit de l´Hércules i, atenció: comité de benvinguda per 5 civils que arribavem = 25 soldats armats, amb xalecos i blindats!!!! A mi m´han portat al campament en un hummer blindat i un tio amb una metralleta al sostre. Quines atencions que tenen!!
He arribat al PRT (campament) després de passar pel mig de la ciutat és flipant! no hi ha paraules per descriure p.e. el carrer principal, són botiguetes molt cutres (aquella de verdures que hi havia a la plaça de l´ajuntamnet seria un luxe aquí, amb gent amb barba, dones amb burka i pols, moooooolta pols! els de AECI estaven a la porta esperant-me. Com ha canviat el conte!! Aquí hi ha molt bon rotllo amb els civils i els militars. M´han donat la meva suite individual i m´he instal·lat, deseguida que pugui us envio fotos.

2 comentaris:

edu ha dit...

Molt bones hombre afgano!!
Ja se com va això del blog i és molt interessant poder llegir el teu dia a dia, quina aventura!! D'aquí a l'Empordà t'enviem una abraçada enorme i molts ànims per aconseguir la missió!!!!
I sobretot... disfruta cada moment que puguis!!!!

CARPE DIEM

PD: si necessites ajuda truca que amb Ryanair estic aqui amb un moment!! jeje

Bet ha dit...

Uola germanet!!
Molt bé!! per fi podras començar a treballar!!!Déu ni dó quantes atencions, no? i cada vegada que vulguis sortir del PRT tindras tantes atencions? Ja has vist l'hospital??
Bueno, per aqui tot igual!!!
Petons de'n Miquel i meus!!!